SamsungYleinen

Päivitetty Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) saapui myyntiin Suomessa – Heti alennuksessa lähes puoleen hintaan!

Samsung julkisti aikaisemmin tällä viikolla päivitetyn Galaxy Tab S6 Lite (2024) -tabletin, joka on nyt tuotu myyntiin myös Suomessa. Tabletti on ilmestynyt Samsungin Suomen sivuille sekä muutamien jälleenmyyjien valikoimiin.

Suomessa Samsung tarjoaa Galaxy Tab S6 Lite (2024) -tablettia ainoastaan harmaassa väriversiossa ja hinnat alkavat 449 eurosta. Kyseessä on Wi-Fi-versio 4 + 64 gigatavun muistilla. Lisäksi tarjolla on LTE-malli 4 + 64 gigatavun muisteilla maksaen 519 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Heti tuoreeltaan tabletti on laitettu alennukseen, ja suositushinnasta saakin ihan tuntuvasti pois. Esimerkiksi Gigantti myy molempia versioita 200 euron alennuksella, eli Wi-Fi-version hinta laskee 249 euroon ja LTE-version hinta on laskenut 319 euroon.

Galaxy Tab S6 Lite (2024) on seuraaja vuosina 2022 ja 2020 julkaistuille saman nimisille laitteille. Kyseessä on vain pieni tekninen päivitys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletissa on 10,4 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus, 15:9-kuvasuhde sekä tuki S Pen -kynälle. Tabletin akku on kooltaan 7040 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta.

Suurin tekninen uudistus on järjestelmäpiiri. Sisuksiin on saatu Exynos 1280 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa kahdeksan ydintä, joista tehokkain toimii 2,4 GHz:n taajuudella. Aikaisemmassa mallissa oli Snapdragon 720G -piiri, joten Samsung on vaihtanut käyttöön omansa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavua (eMMC). Tuettuna on myös muistikortti, jolla laajennetaan tallennustilaa yhden teratavun verran. Käyttöjärjestelmänä on uusin Android 14, jonka päällä on tuoreeltaan One UI 6.1 -käyttöliittymä.

Takaosan kameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin ja siinä on tuki Full HD -tasoiselle videokuvaukselle. Etuosan kamera on tarkkuudeltaan 5 megapikseliä ja se tukee HD-tasoista videokuvausta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung