SamsungYleinen

Samsung vahvisti One UI 6.1 -päivityksen saapuvan 28.3. lähtien näille Galaxy-laitteille – Mukana Galaxy AI -tekoälyominaisuudet

Samsung kertoi jo aikaisemmin tuovansa Galaxy S24 -puhelimissa nähdyn One UI 6.1 -ohjelmiston saataville vanhemmille Galaxy-laitteille pian, mutta nyt korealaisjätti on vahvistanut tarkan päivämäärän. Samsungin mukaan One UI 6.1 tulee jakoon valituille laitteille huomenna, 28. maaliskuuta.

One UI 6.1 on merkittävä päivitys erityisesti AI-ominaisuuksien osalta. Päivitys tulee aluksi saataville Galaxy S23 -sarjan, S23 FE:n, Z Fold5:n, Z Flip5:n ja Tab S9 -sarjan laitteisiin. Päivitys nostaa käyttäjien tekoälykokemuksen tasoa tuomalla yhteen laite- ja pilvipohjaisen tekoälyn.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Tavoitteenamme Galaxy AI:lla ei ole vain pioneerina toimiminen uudella mobiiliälyn aikakaudella, vaan myös käyttäjien voimaannuttaminen tekemällä älystä helpommin saatavilla olevaa,” sanoi TM Roh, Samsung Electronicsin Mobile eXperience -liiketoiminnan johtaja. ”Tämä on vasta alkua Galaxy AI:lle, sillä suunnittelemme tuovamme kokemuksen yli 100 miljoonalle Galaxy-käyttäjälle vuoden 2024 aikana”.

Galaxy AI -ominaisuudet saavat laitteet:

  • Galaxy S23
  • Galaxy S23+
  • Galaxy S23 Ultra
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy Z Fold 5
  • Galaxy Z Flip 5
  • Galaxy Tab S9
  • Galaxy Tab S9+
  • Galaxy Tab S9 Ultra

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Entistä useammat Galaxy-käyttäjät voivat hyödyntää viestintää tehostavia Galaxy AI -ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla AI-tuetuilla laitteilla. Ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus säätää viestin sävyä ja kääntää viestejä 13 eri kielelle käyttäen Chat Assist -toimintoa. Galaxy-käyttäjät voivat kokea reaaliaikaisten vuorovaikutusten Live Translatella, joka tarjoaa ääni- ja tekstikäännökset puheluissa. Tulkki-ominaisuuden käyttäjät voivat myös osallistua spontaaneihin keskusteluihin paikallisten kanssa matkustaessaan, kun jaettu näyttö tarjoaa tekstikäännökset live-keskusteluille.

Hakuominaisuuksia on parannettu Circle to Search with Google -toiminnolla, joka tuottaa hakutuloksia nopeasti ympyröimällä kohteita kuvasta. Note Assist mahdollistaa käyttäjille muotoilujen luomisen, yhteenvedon generoimisen ja muistiinpanojen kääntämisen, kun taas Browsing Assist mahdollistaa yhteenvetojen luomisen uutisartikkeleista. Transcript Assist voi kirjoittaa kokousten tallenteet ja generoida yhteenvedot ja käännökset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Generative Edit -ominaisuuden avulla voi muuttaa, uudelleen sijoittaa tai suoristaa kohteita valokuvissa. Galaxy AI pitää sisällään myös AI-generoidut taustakuvat, joilla voi tehdä puhelimestaan personoidumman.

Lisätietoja Galaxy AI -ominaisuuksista voi käydä lukemassa muun muassa SuomiMobiilin kattavasta Galaxy S24 Ultra -puhelimen arvostelusta tämän linkin takaa. 

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung