PostiYleinen

Posti aloittaa lauantaijakelun 13 paikkakunnalla – myös pakettien väliaikaiset noutopisteet tulevat joulusesongin ajaksi

Kuva: Posti

Posti on tänään tiedottanut aloittavansa erityisjärjestelyjä vilkkaan joulusesongin alla. Tällä viikolla on kerrottu aloitettavan lauantaijakelut ja väliaikaiset noutopisteet avautuvat ympäri Suomea. Postin tavoitteena on sujuvammat toimitukset jouluna.

”Postin matkassa kulki viime vuoden sesonkiviikkoina noin 7,4 miljoonaa pakettia. Ennustamme tästä joulusta maltillisempaa maailmantilanteesta johtuen, mutta paketteja tulee silti liikkumaan runsaasti. Teemme kaikkemme varmistaaksemme sujuvat toimitukset ja hyvän joulumielen”, Postin liiketoimintajohtaja Tommi Kässi kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Posti jakaa sesongin ajan paketteja 13 paikkakunnalla myös lauantaisin. Lauantain pakettitoimitukset alkavat 26. marraskuuta ja jatkuvat aina jouluun asti.

Paikkakunnat lauantaijakelulle ovat Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kauniainen, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Vantaa.

”Moni käy jouluostoksilla viikonloppuisin, jolloin saapuneen paketin voi käydä noutamassa samalla reissulla. Kannustamme hakemaan paketit nopeasti erityisesti automaateista, sillä vapautuvasta lokerosta on iloa myös muille”, Tommi Kässi kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Posti avaa 25. marraskuuta 33 väliaikaista noutopistettä vilkkaimman sesongin ajaksi. Väliaikaiset noutopisteet sijoitetaan suosittujen automaattien lähelle, jotta matka noutamaan ei olisi pitkä, jos automaatti onkin täynnä. Paketin voi myös tilata suoraan väliaikaiseen noutopisteeseen.

Väliaikaisten noutopisteiden lisäksi asiakkaita palvellaan 3 300 palvelupisteellä ympäri Suomen. Posti on listannut sivuillensa väliaikaiset noutopisteet.

Lähde: Postin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi