Black FridayDNAYleinen

Tässä ovat DNA:n salaiset Black Friday -tarjoukset – Galaxy Z Flip 4 vain 899 eurolla ja monta muuta mielenkiintoista alennusta

DNA:n salaiset Black Friday -tarjoukset on piilotettu linkin taakse.

Olemme aikaisemmin käyneet läpi jo DNA:n Black Friday -tarjouksia, mutta tarjolla on myös salaisia piilotettuja alennuksia. DNA on piilottanut parhaimpia tarjouksia vain harvojen saataville, sillä niihin tarvitaan asiakkaille jaettu linkki.

DNA:n kaikkiin yleisesti saatavilla oleviin Black Friday -tarjouksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Lisäksi tässä artikkelissa on listattuna piilotetut tarjoukset, mutta niihin pääsee tutustumaan myös DNA:n verkkokaupasta tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Katso myös: 

Salaisiin tarjouksiin DNA on laittanut useita Samsungin puhelimia, joita ei muualta yhtä edullisesti saa. Esimerkiksi uusimmat taittuvanäyttöiset Galaxy Z -puhelimet ovat selvissä alennuksissa. Galaxy Z Flip 4:n voi hankkia edullisimmillaan 899 eurolla, joten hinnasta saa pois 250 euroa. Lisäksi Galaxy Z Fold 4 -puhelimen voi ostaa 1549 eurolla, joten sen hinnasta saa pois jopa 330 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alennuksessa on myös Galaxy A53 5G -puhelimen 256 gigatavun versio 329 euron hintaan. Galaxy S22 -puhelimen voi ostaa 128 gigatavun versiossa 699 euron hintaan. Kestävärakenteista puhelinta etsiville tarjouksessa on Galaxy XCover 6 Pro vain 429 euron hintaan.

Puhelimien osalta tarjoukseen on saatu myös OnePlus 10T edullisimmillaan 579 euron hintaan sekä Xiaomi 12T vain 399 euron hintaan.

Älypuhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi salaisien tarjouksien joukossa on muitakin tuotteita kuin pelkästään puhelimia. Esimerkiksi Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) -tabletin voi ostaa 299 euron hinnalla. Tarjoukseen on saatu myös esimerkiksi Sony SRS-XB23 Extra Bass -kaiutin 69 euron hinnalla. Muut tarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Muut:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday