XiaomiYleinen

Paljastus koodista: Redmi K40 Gaming Edition julkaistaan myös nimellä POCO F3 GT

Xiaomin tytärbrändi Redmi esitteli eilen Kiinan markkinoille uuden Redmi K40 Gaming Edition -puhelimen, joka on brändin ensimmäinen pelaamiseen suunnattu älypuhelin. Xiaomi on suunnittelemassa puhelimen julkaisua nähtävästi myös Kiinan ulkopuolisille markkinoille ja erityisesti Intiaan. Tuore koodista paljastunut tieto antaa vihiä Xiaomin suunnitelmista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Twitterissä käyttäjä Kacper Skrzypek on paljastanut Xiaomin valmistelevan Redmi K40 Gaming Edition -puhelimen uudelleen nimeämistä POCO-brändin alaisuuteen. Xiaomin MIUI-koodista on paljastunut puhelimen kantavan nimeä Intiassa POCO F3 GT. Kiinassa Redmi K40 Gaming Edition puhelimen mallikoodin tiedetään olevan ” M2104K10C” ja nyt POCO F3 GT:n mallikoodi on ” M2104K10I”. Mallikoodien perässä olevat kirjaimet ”C” ja ”I” viittaavat markkina-alueisiin, eli ”China” ja ”India”.


Kiinassa julkaistavien puhelimien uudelleen nimeäminen Intian ja Euroopan merkkinoille ei ole mitenkään ennennäkemätöntä Xiaomilta. Esimerkiksi Redmi K40 nähtiin Intiassa myynnissä Xiaomi Mi 11X -puhelimena ja Euroopassa POCO F3 -mallinimellä. Lisäksi Redmi K40 Pro+ esiteltiin Intiassa Xiaomi Mi 11X Pro -puhelimena ja Euroopassa Xiaomi Mi 11i -puhelimena. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko Xiaomi aikaisessa julkaista Redmi K40 Gaming Edition -mallia myös Euroopan markkinoille.

Eilen esitelty Redmi K40 Gaming Edition -puhelin on hyvin mielenkiintoinen keskihintaluokan pelipuhelin. Puhelimessa on muun muassa 6,67 tuuman 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttö sekä MediaTekin kehittynein Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on lisäksi 5065 milliampeeritunnin akku ja Android 11 -käyttöjärjestelmä. Kiinassa puhelin maksaa edullisimmillaan vain 255 euroa. Lisätietoja puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Kacper Skrzypek)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi