SamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy Book-, Galaxy Book Pro- ja Galaxy Book Pro 360 -läppärit – myynti alkaa 14. toukokuuta

Samsung on esitellyt tänään uudet Samsung Galaxy Book-, Galaxy Book Pro- ja Galaxy Book Pro 360 -läppärit, joiden kerrotaan sopivan nykyaikaisen kuluttajan vaatimuksiin ja näyttävät mihin teknologia nykyään pystyy. Uudet tuotteet tulevat saataville Suomessa toukokuun puolivälistä alkaen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin uudet Galaxy Book-, Galaxy Book Pro- ja Galaxy Book Pro 360 -mallit ovat kaikki uuden sukupolven kannettavia tietokoneita, jotka on rakennettu nykyajan vaatimuksia varten. Galaxy Book Pro- ja Pro 360 -mallit sisältävät mobiili-innovaatioita, kuten AMOLED-näytöt, 5G-yhteyden ja erittäin kompaktin muotoilun. Lisäksi Galaxy Book -sarja on räätälöity nykypäivän monilaitteista maailmaa varten. Tätä tukee laaja yhdistettävien laitteiden ja palveluiden ekosysteemi sekä sisäänrakennettu LTE- ja 5G-datayhteys.

Tuoteuutuuksista edullisempaa hintaluokkaa edustaa Pro-malleja hitusen kookkaampi Galaxy Book -malli, joka on varustettu TFT-näytöllä. Kaikkia malleja yhdistää muun muassa 11. sukupolven Intel Core -prosessori. Yhteistyössä Microsoftin ja Intelin kanssa Samsung lähestyi kannettavia tietokoneita uudella tavalla, jossa älypuhelimet ja tietokoneet toimivat yhteen käyttöjärjestelmästä riippumatta.

”Elämme aikaa, jossa viestiminen ja erityisesti laitteiden helppokäyttöisyys ja liitettävyys eri laitteiden välillä ovat äärimmäisen tärkeitä asioita. Pyrimme näillä uutuuksilla tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisen laitteen, joka kulkee helposti mukana missä tahansa ja tarjoaa tarvittavaa tehoa päivittäisiin tehtäviin”, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom kertoo.

Galaxy Book Pro 360

Kaikkia uuden sarjan kannettavia on helppo kantaa mukanaan, minne vain ja ne tekevät päivittäisistä toiminnoista entistä yksinkertaisempia ja sujuvampia. Galaxy Book Pro painaa 13-tuumaisena vain 870 grammaa. Myös Galaxy Book- ja Book Pro 360 -mallit painavat vain reilun kilon verran, eikä premium-tason muotoilu ole verottanut tuotteen kestävyyttä.

Galaxy Book Pro- ja Book Pro 360 -mallit ovat Samsungin ensimmäiset Windows-tietokoneet, joissa on Super AMOLED -näyttö. Lisäksi Pro-mallien näyttö on SGS Eye Care -sertifioitu, joka tuottaa jopa 70 prosenttia vähemmän sinistä valoa. Intelligent Color -moottori hienosäätää käytettävän väriavaruuden automaattisesti meneillään olevan toiminnon mukaisesti. Elokuvat ja pelit näyttävät eloisilta DCI-P3- tai AMOLED Native -väriprofiileissa. Jotta kuviin saada todellisuuden tuntua, Galaxy Book Pro -mallit pystyvät siirtymään automaattisesti Adobe RGB -väriprofiiliin esimerkiksi valokuvien muokkausohjelmissa. Elävää sisältöä täydentävät AKG-kaiuttimet, ja Dolby Atmos mahdollistaa entistä paremman äänikokemuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Book Pro 360

Galaxy Book -sarja sisältää tuoreinta teknologiaa 11. sukupolven Intel Core -prosessorin ja Intel Iris Xe -näytönohjaimen muodossa. Galaxy Book Pro on sertifioitu Intel Evo -alustalla, mikä tarkoittaa tehokkuutta, immersiivistä grafiikkaa, jatkuvaa yhteyttä ja pitkäkestoista akun käyttöikää. Intelligent Performance Manager -toiminto sopeutuu älykkäästi tietokoneen asentoon, ympäristöön ja järjestelmän kuormitukseen. Toiminto pystyy myös tasapainottamaan suorituskyvyn ja virrankulutuksen automaattisesti säätämällä tuuletinta, lämpötilaa ja akunkäyttöä.

Galaxy Book Pro 360 -kannettavan mukana tulee käyttäjien suosima, päivitetty versio S Pen -kynästä, joka on oiva työkalu muistiinpanojen kirjoittamiseen esimerkiksi työ- tai koulumaailmassa. Kannettavaan valmiiksi asennettu Clip Studio Paint tarjoaa kynälle ammattimaisesti suunniteltuja sivellinvaihtoehtoja esimerkiksi piirtämistä tai luonnostelua varten.

Second Screen -toiminnon avulla näyttöä voi laajentaa Galaxy Tab -laitteelle ja hyödyntää Duplicate- ja Extend -tiloja. Link to Windows- ja Microsoft Your Phone -integraatioiden avulla voi soittaa puheluita, tarkistaa ilmoituksia, selata valokuvia, vastata viesteihin ja pitää käynnissä viittä sovellusta samanaikaisesti älypuhelimesta suoraan tietokoneen näytölle jaettuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hinta ja saatavuus

Uuden Samsung Galaxy Book -sarjan myynti alkaa Suomessa 14.5.2021, pois lukien Samsung Galaxy Book Pro 360 13” 5G -malli, joka saapuu myyntiin kesän jälkeen. Kaikkien mallien ennakkotilaus käynnistyy tänään 28.4.2021. Ostaessaan Galaxy Book Pro tai Book Pro 360 -mallin kannettavan, ennakkotilaajat saavat kaupan päälle Samsung Galaxy Buds Pro -kuulokkeet (arvo 229 euroa).

Galaxy Book Pro 360 -mallin suositushinta on 1199-1749 euroa, koneen teknisistä yksityiskohdista riippuen. Galaxy Book Pro -mallin suositushinta on 1099 -1549 euroa, koneen teknisistä yksityiskohdista riippuen ja Galaxy Book -mallin suositushinta puolestaan on 679-1049 euroa, koneen teknisistä yksityiskohdista riippuen.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung