HMDNokiaYleinen

HMD Global julkaisemassa uuden väriversion Nokia 5.4 -puhelimesta

Nokia 5.4 Midnight Sun

HMD Global esitteli Nokia 5.4 -puhelimen vuoden 2020 joulukuussa kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen sekä violetti. Nyt luvassa on nähtävästi uusi väriversio, joka kantaa nimeä Midnight Sun. Kyseessä on sama väriversio, joka nähtiin uudemmassa Nokia X20 -puhelimessakin. Uusi väriversio on listattuna Saksan Amazonin sivuilla kuvineen.

Nokia 5.4:n uusi väriversio ei eroa teknisesti tai ulkoisesti ollenkaan jo markkinoilla olevasta Nokia 5.4 -puhelimesta, vaan kyseessä on ainoastaan uusi väri. Puhelin on kuvissa kuparisen värinen ja takaosa on nähtävästi hieman liukuvärjätty. Amazon on kertonut puhelimen hinnaksi 219 euroa ja se on nyt ennakkomyynnissä. Toimituksien kerrotaan alkavan vasta 1. kesäkuuta 2021.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodenvaihteessa esitelty Nokia 5.4 ei ole teknisesti mitenkään yllättävä, sillä siinä on 6,39 tuuman HD+ -näyttöpaneeli, Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri sekä 48 megapikselin neloiskamera. Puhelimessa on lisäksi Android 10 -käyttöjärjestelmä ja 4000 milliampeeritunnin akku. Nokia 5.4 on testattu aikaisemmin myös SuomiMobiilissa ja kattavan arvostelun siitä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: Amazon.de (Nokia 5.4 Midnight Sun)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD