SamsungYleinen

Paljastus koodista: Samsung Galaxy Note20- ja Galaxy Fold2 -puhelimissa on Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri

XDA Developers -sivusto on löytänyt mielenkiintoisia tietoja Samsungin hiljattain julkaisemasta Exynos-pohjaisen Galaxy S20 -puhelimen ytimen lähdekoodista. Sivusto on löytänyt viittauksia muun muassa kahdesta taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta sekä Samsungin syksyn huippupuhelimista.

Koodin mukaan Galaxy Note20 -puhelin olisi koodinimeltään ”Canvas”, jonka takia C2 olisi uusi Galaxy Note -puhelin. Lisäksi koodista löytyy viittaus Qualcommin tuoreimpaan Snapdragon 865 -järjestelmäpiiriin, joka paljastaa puhelimessa olevan kyseinen järjestelmäpiiri. Jos Qualcommilta on tulossa loppuvuodesta paranneltu järjestelmäpiiri, niin todennäköisesti Samsung tulee silti luottamaan alkuvuoden versioon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi XDA Developers -sivusto on löytänyt viittauksia ”WIN2” -puhelimeen, joka on siis lyhenne koodinimestä ”Winner 2”. Kyseinen puhelin olisi siis seuraaja Galaxy Fold -puhelimelle, joten puhelin saattaa olla Galaxy Fold2. Koodi on paljastanut puhelimen saavan tehonsa myös Snapdragon 865 -järjestelmäpiiristä.

Uuden Galaxy Foldin ja Galaxy Note -puhelimien lisäksi koodeissa on ollut viittaus Zodiac Project -malliin, jonka odotetaan olevan puhelin, joka on hyvin lähellä aikaisemmin markkinoille tuotua Galaxy Z Flip -puhelinta. Todennäköisesti kyseessä on Kiinan markkinoille suunnattu variantti.

Zodiac Project

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung