YleinenZTE

Ensimmäiset tiedot ja kuvat julki ensi viikolla esiteltävästä ZTE Axon 11 5G -puhelimesta

ZTE Axon 11 5G

ZTE vahvisti jo aikaisemmin, että yhtiö tulee julkaisemaan uuden Axon 11 5G -älypuhelimen Kiinan markkinoilla 23. maaliskuuta. Puhelimesta ei vielä tuolloin tiedetty paljoakaan, mutta nyt Kiinasta on kantautunut tietoja sekä kuva uutuuspuhelimesta.

Vuotojen mukaan Axon 11 5G tulee samaan tehonsa Qualcommin joulukuussa julkaisemasta Snapdragon 765G -järjestelmäpiiristä, joka nähtiin jo muun muassa Nokia 8.3 5G -puhelimessa. Lähteiden tietojen mukaan puhelimessa on myös 6,6 tuuman Full HD+ -tasoinen 60 hertsin näyttö, jossa on myös pisaramainen loviratkaisu. Puhelimeen odotetaan myös neloiskameraa, jonka pääkameran tarkkuus on 64 megapikseliä. Axon 11 5G -puhelimen tiedetään saavan myös 18 watin pikalatauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa on julkaistu myös kuvia puhelimesta, jotka vahvistavat ZTE Axon 11 5G:n saavan muun muassa neliömäisen kamera-alueen. Kuvista voidaan päätellä puhelimessa olevan lasinen takaosa, tasainen näyttöpaneeli sekä minimoidut näytön kehykset. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole tarkkoja teknisiä tietoja puhelimesta.

ZTE tulee julkaisemaan Axon 11 5G -puhelimen kuitenkin jo ensi viikolla 23. maaliskuuta, joten kovin kauaa ei puhelinta tarvitse odottaa. Laite julkaistaan kuitenkin aluksi vain Kiinan markkinoilla, eikä globaalista julkaisusta ole vielä mitään tietoa.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen