GoogleYleinen

Pixel 4 -puhelimet julkaistaan 15. lokakuuta

Google on tänään vahvistanut järjestävänsä julkaisutilaisuuden lokakuun puolivälissä, jossa odotetaan julkaistavaksi uusia Pixel-puhelimia. Tilaisuus järjestetään 15. lokakuuta New Yorkissa ja tilaisuudessa tullaan näkemään muutamia uusia laitteita Googlelta.

Odotuksissa ovat erityisesti huippuluokan Pixel 4- ja Pixel 4 XL -puhelimet, mutta lisäksi tilaisuudessa saatetaan nähdä Pixelbook 2 sekä uusi Google Home -kaiutin. Google on jo ennen julkaisua vahvistanut, että Pixel 4 -puhelimissa tullaan näkemään yhtiön oma toteutus Face ID -kasvojentunnistuksesta. Lisäksi puhelimet tukevat eleohjattavuutta, jonka ansiosta itse näyttöön ei tarvitse enää koskea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Pixel 4 -puhelimiin odotetaan 5,7 ja 6,3 tuuman OLED-näyttöjä, joissa on 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi tehoista odotetaan vastaavan Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 6 gigatavua RAM-muistia. Pixel 4 -malliin odotetaan 2800 milliampeeritunnin akkua ja Pixel 4 XL -versioon hieman suurempaa 3700 milliampeeritunnin akkua.

Uudet Pixel-puhelimet tullaan siis julkaisemaan New Yorkissa 15. lokakuuta, joka on vain viisi päivää OnePlusin uuden OnePlus 7T -malliston julkaisun jälkeen.

Lähde: The Verge

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google