XiaomiYleinen

POCO C65 esitellään virallisesti 5. marraskuuta – Halpapuhelimen kuvia ja tietoja julkaistiin jo nyt

POCO C65

Xiaomi tulee esittelemään 5. marraskuuta uuden halpapuhelimen, joka kantaa nimeä POCO C65. Kyseessä odotetaan olevan vain uudelleen brändätty versio pian julkaistavaksi odotettavasta Redmi 13C -puhelimesta.

Julkaisupäivän vahvistamisen ohella Xiaomi on myös kertonut puhelimen ensimmäisiä teknisiä tietoja sekä jakanut kuvia. Puhelimen Early Bird -hinnaksi kerrotaan 6 + 128 gigatavun versiossa 109 euroa sekä 8 + 256 gigatavun versiossa 129 euroa. Viralliset suositushinnat ovat todennäköisesti hieman korkeammat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin on tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat violetti, tummanvihreä sekä musta. POCO C65 näyttää melko kulmikkaalta laitteelta ja takaosassa on kookas kamera-alue POCO-logon kera. Kameroita on kolme kappaletta, joiden rinnalla on myös LED-salamavalo.

Xiaomi on vahvistanut puhelimessa olevan MediaTekin kehittämä Helio G85 -järjestelmäpiiri, joten kyse on 4G-laitteesta. Takaosan pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti puhelimessa olisi myös 6,59 tuuman LCD-näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Akku tulee olemaan 5000 milliampeeritunnin kokoinen ja sen lataus onnistuu 18 watin teholla. Muita laitteen ominaisuuksia ovat kuulokeliitin, muistikorttipaikka sekä Android 13 -käyttöjärjestelmä.

Tarkemmat tiedot POCO C65 -puhelimen osalta saadaan 5. marraskuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa puhelin tuskin tulee tarjolle kovinkaan laajasti. Xiaomi on ollut otsikoissa Venäjä kytköksien osalta ja myös hiljattain Suomen maa- ja markkinointijohtajat ovat jättäneet yhtiön.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi