HonorYleinen

Porsche Design Honor Magic V2 RSR saapui myyntiin myös suomalaisille – Hinta 2 850 euroa

Porsche Design Honor Magic V2 RSR

Honor julkisti alkuvuodesta Porsche Design Honor Magic V2 RSR -älypuhelimen, joka on ensimmäinen yhteistyöntulos Porschen kanssa. Vielä julkaisun aikaan Honor ei suoraan vahvistanut puhelimen tulevan Suomessa myyntiin, eikä sitä ole vielä nähtykään paikallisien jälleenmyyjien listoilla. Suomalaisille on kuitenkin nyt avautunut mahdollisuus ostaa puhelin suoraan Porschen kautta.

Porschen omassa verkkokaupassa Porsche Design Honor Magic V2 RSR on nyt saatavilla 2 850 euron hintaan tilattavaksi myös Suomeen. Kyseessä on puhelimen 16 gigatavun ja 1 teratavun malli. Hinnassa on myös hieman korotusta, sillä julkaisun aikaan Honor kertoi keskimääräisen suositushinnan olevan 2699 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällainen on Porsche Design Honor Magic V2 RSR

Uutuusversiossa on uusi Porsche-viimeistely, ja lasipinnoissa on erikoinen piinitridikidepinnoite parantamassa naarmun- ja pudotuskestävyyttä. Puhelimen etupuolta on suojaamassa Honor Anti-scratch NanoCrystal Shield -lasipinta, jonka nanokiteinen toteutus tekee lasista kestävän. Lasin luvataan kestävän 10-kertaa paremmin iskuja sekä naarmuuntumista.

Muotoiluun on tehty muutoksia. Kamera-alueessa on nyt lentolinjamainen toteutus, joka rikkoo muuten symmetristä toteutusta. Lisäksi takaosassa on muoto, joka tuo mieleen Porschen legendaariset urheiluautot. Väriversioita on ainoastaan yksi, joka on Agate Grey. Honorin mukaan se tuo mukanaan metallista kosketusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Magic V2 RSR on identtinen jo markkinoilla olevan Magic V2 -puhelimen kanssa. Magic V2 -puhelimen sisällä on suuri 7,92 tuuman kokoinen LTPO OLED -näyttöpaneeli, jossa on 2156 x 2344 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on HDR10+ -tuki sekä korkea 1600 nitin kirkkaus. Ulkopuolen näyttö on kooltaan 6,43 tuumaa ja sekin perustuu OLED-tekniikkaan. Näytössä on 2376 x 1060 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 2500 nitin maksimikirkkaus.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia on 16 gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa on jopa 1 teratavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on kolmoiskamera, jonka kohokohta on 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella sekä f/1.9-aukolla varustellulla linssillä. Lisäksi mukana 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 20 megapikselin telekamera 2,5-kertaisella optisella zoomilla sekä optisella kuvanvakautuksella. Puhelimeen on saatu kaksi 16 megapikselin etukameraa, jota varten näyttöihin on tehty reikä.

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja kyseessä on uudenlainen pii-hiili-akku. Lataus onnistuu 66 watin teholla langallisesti USB-C-liittimen kautta. Tuettuna ei ole langatonta latausta. Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 13, jonka päällä hyrrää MagicOS 7.2 -käyttöliittymä.

Lähde: Porsche

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor