TCLYleinen

Power toi Suomessa myyntiin edullisen TCL 20 SE -puhelimen

TCL on tunnettu Suomessa erityisesti televisioistaan, mutta globaalisti TCL-brändin alaisuudessa myydään myös älypuhelimia sekä tabletteja. TCL on ollut lisäksi Suomessakin myytävien Alcatel-puhelimien taustalla, mutta Pohjoismaissa TCL-puhelimia ei ole myyty omalla brändillä. Jo aikaisemmin TCL on ilmoittanut tuovansa Pohjoismaissa saataville puhelimensa vuoden 2021 toisen vuosineljänneksen aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt muun muassa Power on ottanut valikoimiinsa uuden TCL 20 SE -älypuhelimen, joka edustaa TCL:n edullisempien puhelimien valikoimaa. TCL 20 SE -puhelimen hinnaksi on ilmoitettu 179 euroa ja kyseessä on 4 + 64 gigatavun muistiversio. TCL 20 SE on jo heti saatavilla vihreässä Aurora Green ja mustassa Nuit Black -väriversiossa. Muiden TCL-puhelimien saatavuudesta ei Suomessa ole tietoa, eikä TCL ole virallisesti vielä vahvistanut tuovansa puhelimiaan saataville laajemmin Pohjoismaissa.

TCL 20 SE -puhelimessa on 6,82 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on HD+- tarkkuus. Näytössä on perinteikäs pisaramainen lovitoteutus, johon on laitettu 8 megapikselin etukamera. Laitteen tehoista on vastaamassa Snapdragon 460 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteen takaosan neloiskamera koostuu 16 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Puhelimen muita tärkeitä ominaisuuksia ovat 5000 milliampeeritunnin akku, 18 watin pikalataus, Android 11 -käyttöjärjestelmä sekä NFC-tuki.

Lähde: Power

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. ei langatonta latausta.. iso miinus

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL