SuomiMobiiliYleinen

SuomiMobiili täytti kuusi vuotta

SuomiMobiili on tänään ollut toiminnassa kuusi vuotta, sillä sivusto aloitti toimintansa 17. kesäkuuta 2015. Kuuden vuoden aikana mobiilimaailma on mennyt kovaa tahtia eteenpäin, ja samalla SuomiMobiili on pystynyt kehittymään nykyiseen muotoonsa. Kuuden vuoden aikana SuomiMobiili on vakiinnuttanut asemansa päivittäisten mobiiliuutisten sekä kattavien laitearvostelujen lähteenä monien suomalaisten keskuudessa.

Myös tulevaisuudessa SuomiMobiilissa tullaan seuraamaan mobiilimaailman kehittymistä tiiviisti ja tavoitteena on tarjota lukijoille aikaisempaakin nopeammalla tahdilla laajoja katsauksia sekä arvosteluja uutuuslaitteista niin puhelimien kuin älykellojen sekä äänilaitteiden osalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuosi oli SuomiMobiilille historian paras, sillä sivustoon ja toimintaan tehdyt muutokset siivittivät sivuston suuremman yleisön tietoisuuteen. Alkuvuoden aikana SuomiMobiilissa on keskitytty uudistuksien sijasta laitearvosteluihin, joita on julkaistu vuoden 2021 sisällä jo huimat 35 kappaletta, joka on selvästi enemmän kuin koskaan aikaisemmin. SuomiMobiilissa julkaistut laitearvostelut löytyvät kootusti tämän linkin takaa. Lisää mielenkiintoisia arvosteluja on tulossa lähikuukausien ja -viikkojen aikana, joten kannattaa pysyä kuulolla.

SuomiMobiilia kannattaa käydä seuraamassa Facebookissa ja Twitterissä, joissa jaamme aina kaikki artikkelimme ja arvostelumme. Lisäksi SuomiMobiili kannattaa laittaa seuraukseen Instagramissa, jossa julkaisemme kuvia laitteista, joita on päätynyt testattavaksi.

Iso kiitos kaikille lukijoille, yhteistyökumppaneille ja sivuston kanssa avustaneille, jotka ovat mahdollistaneet SuomiMobiilin kuuden vuoden mittaisen toiminnan.

//////

Eero Salminen
SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:SuomiMobiili