MotorolaYleinen

Uusi Motorola Defy julkaistiin – kaiken kestävä älypuhelin 329 eurolla

Motorola Defy

Motorola on tänään tiedottanut uudesta Motorola Defy -älypuhelimesta, joka on yhtiön ensimmäinen uuden sukupolven kestävärakenteinen älypuhelin. Kyseessä on kestävärakenteisiin älypuhelimiin keskittyneen Bullitt Groupin käsialaa oleva puhelin, mutta pohjana käytetään vuoden vanhaa Moto G9 Play -puhelinta. Puhelimen rakenteesta on tehty nyt kestävämpi ja teknisesti laite on alempaan hintapisteeseen asettuvan. Motorola Defy tulee saataville myös Suomessa.

Motorola Defy jatkaa Motorolan tehtävää tarjota kaikille kuluttajille mielekkäitä innovaatioita. Sitä on testattu perusteellisesti tosielämän haasteissa: puhelin on muun muassa vedenpitävä ja IP68-standardin mukaan sertifioitu laite voi olla ainutlaatuisen kaksoistiivistetyn kotelon ansiosta 1,5 metrin syvyydessä jopa 35 minuuttia. Lisäksi se kestää pudotuksen jopa 1,8 metrin korkeudesta. MIL SPEC 810H -sotilasstandardin mukaisesti sertifioitu puhelin kestää myös äärimmäisiä lämpötiloja, tärinää ja iskuja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Defy -puhelimen mitat ovat 169,8 x 78,2 x 10,9 millimetriä ja painoa on 232 grammaa. Puhelin on tulossa tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä vihreä. Motorola Defy on varusteltuna myös irrotettavalla rannehihnalla, jonka avulla puhelin pysyy kovemmassakin vauhdissa mukana. Puhelimessa on 6,5 tuuman näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 20:9-kuvasuhde. Lisäksi näyttöön on laitettu tähän asti kestävin Gorilla Glass Victus -lasi. Tehoista vastaa Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri, joten 5G-yhteyksiä ei löydy.

RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua. Akunkesto on Motorola Defy -puhelimessa 5000 milliampeeritunnin varassa ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 20 watin tehoisella pikalatauksella. Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin makro- ja syvyyskameroista. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä on Android 10, mutta se on päivitettävissä Android 11 -versioon.

Motorola on ilmoittanut puhelimen olevan tulossa myyntiin lähiviikkojen aikana Suomessa ja hintaa sillä on 329 euroa.

Lähde: Motorolan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola