AndroidOnePlusYleinen

Punainen OnePlus 6 julkaistiin – Myynti alkaa 10. heinäkuuta

OnePlus on tänään ilmoittanut odotuksien mukaisesti uudesta värivaihtoehdosta OnePlus 6 -mallistoon. Kyseessä OnePlus 6 Red, joka tulee saataville maailmanlaajuisesti. OnePlus on päättänyt OnePlus 5T Lava Red -version menestyksen ansiosta tuoda värin myös OnePlus 6 -mallistoon. Yhtiön mukaan satojen värien jälkeen yksi väri erottui joukosta ja tätä väriä kutsutaan OnePlus 6 Rediksi.

OnePlus 6 Red on yhtiön mukaan suunniteltu niin, että se on ulkoisesti ja sisäisestä yhtä toimiva kuin se on tyylikäskin, tarkkoja design-yksityiskohtia unohtamatta. Metallinpunainen sävy yhdistettynä peilimäiseen sormenjälkitunnisteeseen on tyylikäs kontrasti hopeisen kameran kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 6 Redin takakansi muodostuu kuudesta lasikerroksesta. OnePlus upotti ohuen kalvokerroksen takalasin alle luodakseen syvyyden tunnetta valon ja varjon liikkuessa laitteessa. Läpikuultava oranssi kerros on yhdistetty mallissa punaiseen pohjaan, mikä luo OnePlussan tyylille uniikin kiiltävän ja säteilevän punaisen sävyn.

OnePlus 6 Red -puhelimien ennakkomyynti alkaa 2. heinäkuuta, ja varsinainen myynti 10.7. OnePlus 6 Red on saatavissa 128 Gt muistilla ja jopa 8 Gt LPDDR4X RAM-muistilla hintaan 569€. Suomessa puhelimet ovat saatavilla OnePlussan verkkokaupassa, Elisalla ja Telialla. Ranskassa, Saksassa, Italiassa ja Espanjassa puhelimet ovat saatavilla myös Amazonista.

Lähde: OnePlus Suomen lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android