AndroidASUSYleinen

Pyöreän muotoilun omaava Asus ZenWatch 3 julki – hinta 229€

201608311038287129Virallisesti perjantaina käynnistyvät IFA-messut Berliinissä, mutta totutusti monet valmistajat ovat ottaneet varaslähtöjä julkistaessaan uusia tuotteita jo muutamaa päivää ennen messujen ovien aukeamista. Asus on tänään julkaissut monia uusia tuotteita, joiden joukkoon lukeutuu myös uusi ZenWatch 3 -älykello.

Aiemmin Asus on julkaissut suorakulmion mallisia älykelloja, mutta ZenWatch 3 perustuu 1.39 tuuman pyöreään kosketusnäyttöön. Kello julkaistiin kolmessa eri värissä, jotka ovat hopea, musta ja ruusukulta. ZenWatch 3 on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on IP67 sertifioitu, joka tarkoittaa yksinkertaisesti, että kello on vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Asus on sisällyttänyt uuteen kelloon Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiirin, jonka tukena on 512 Mt RAM-muistia. Tallennustilaa siitä löytyy 4 gigatavua, joka on hyvin tavanomainen nykypäivän älykelloissa. Muita kellon ominaisuuksia ovat 340 mAh akku ja Bluetooth 4.1.

Asus on paljastanut, että kellon hinta on Euroopassa 229 euroa, mutta virallista myynnin aloituspäivää ei ole vielä paljastettu.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android