AppleYleinen

Raportti: Apple ei julkista odotettua iPhone 15 Ultraa huomenna

Kuva: 9to5mac.com

Apple julkistaa uudet iPhone 15 -sarjan älypuhelimet huomenna 12. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Kyseessä on Applen merkittävin ja odotetuin julkaisu tänä vuonna. Nyt raportti kertoo, että Apple ei tule vaihtamaan puhelimiensa nimeämistä tänä vuonna.

Bloombergin Apple-toimittaja Mark Gurman kertoi itse aikaisemmin, että Apple on harkinnut tänä vuonna Ultra-brändäyksen ottamista käyttöön parhaimmassa iPhone-puhelimessa. Aivan kuten Apple teki Watch Ultra -älykellon kanssa. Nyt hän kuitenkin kertoo, että tänä vuonna nimeäminen ei ole tulossa muuttumaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple tulee siis julkaisemaan tuttuun tyyliin iPhone 15 Pro Max -puhelimen, eikä sen nimi ole vaihtumassa iPhone 15 Ultraksi. Tuttuun tyyliin muut malliston puhelimet olisivat siis iPhone 15, iPhone 15 Plus sekä iPhone 15 Pro.

Mahdollisesti Ultra-brändäys voidaan nähdä ensi vuonna, jos Apple esittelee iPhone 16 Ultran. Huhujen mukaan Apple voisi nostaa parhaimman puhelimen näytön koon jopa 6,9 tuumaan, jolloin Ultra-brändi voisi sopia paremmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Iphone 15 Pro Max -puhelimen on odotettu saavan päivitetyn telekameran, joka kykenee jopa 6-kertaiseen optiseen zoomaukseen. Lisäksi puhelimessa olisi titaanikehys, kustomoitava Toiminta-painike ja tehokkain Apple A17 Bionic -järjestelmäpiiri. Hintaa voisi olla vielä hieman enemmän kuin viime vuoden iPhone 14 Pro Max -puhelimella.

Kaikki uudet iPhone 15 -puhelimet esitellään huomenna 12. syyskuuta kello 20.00 Suomen aikaa alkavassa tilaisuudessa.

Lähde: Macrumors.com  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple