SamsungYleinen

Samsung mokasi täysin itse: Julkaisemattomat Galaxy Buds FE -kuulokkeet komeilevat virallisilla sivuilla

Samsung Galaxy Buds FE

Samsung on julkistamassa uusia Fan Edition -malliston laitteita syksyn aikana. Suurimmat odotukset on kohdistettu Galaxy S23 FE -puhelinta kohtaan, mutta korealaisjätin on odotettu julkaisevan myös Galaxy Tab S9 FE -sarjan tabletit. Mallisto laajenee nyt ensimmäistä kertaa myös kuulokkeisiin, joka käy ilmi Samsungin omilta verkkosivuilta.

Jo ennen julkaisua Samsung on lisännyt sivuillensa tukisivun SM-R400N-mallikoodia kantaville kuulokkeille. Yllättäen tukisivustolla on ladattavana myös tuotteen käyttöopas, joka on vahvistanut tulevien kuulokkeiden mallinimen sekä avainominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Buds FE

Käyttöopas vahvistaa Galaxy Buds FE -mallinimen, josta on aikaisemmin kuultu vain huhuja. Englanninkielisessä käyttöoppaassa on myös kuvia kuulokkeista. Yleisesti kuulokkeet näyttävät pitkälti samalta kuin Samsungin aikaisemmatkin edullisemmat kuulokkeet, joten yllätyksiä ei ole luvassa.

Latauskotelo on neliömäinen ja kaksisävyinen. Sisäpuoli on kuulokkeiden tavoin harmaa ja ulkopuoli on valkoinen. Odotettavasti myös muita väriversioita on tulossa markkinoille. Käyttöopas vahvistaa kuulokkeissa olevan aktiivinen melunvaimennus sekä läpikuuluvuustila. Mikrofoneja on molemmissa kuulokkeissa kaksi kappaletta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Buds FE

Vaikka kuulokkeet itsessään ovat tuttua Samsungia, niin erikoisuuksiakin havaitaan. Esimerkiksi kuulokkeiden päällä oleva kosketuslevy on selvästi merkitty. Kuulokkeissa on myös siivekkeet, jotka pitävät ne paikallaan tukien korvalehteen.

Odotettavasti Galaxy Buds FE -kuulokkeet nähdään muiden Fan Edition -laitteiden kanssa. Hinnasta tai tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vielä vahvistusta. Hinta voisi asettua reiluun 100 euroon.

Samsung Galaxy Buds FE

Lähde: Samsung.com, Galaxyclub.nl

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung