MotorolaYleinen

Google paljasti julkaisemattoman Motorola One Fusion+ -puhelimen kuvan ja tietoja

Motorola One Fusion+

Google on julkaissut YouTube Device Report -sivustollansa kuvan ja tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta Motorolan älypuhelimesta. Kyseessä on jo aikaisemminkin huhuissa kuultu Motorola On Fusion+ -puhelin, jonka julkaisu tapahtuu tuoreiden tietojen perusteella kesäkuussa 2020.

Tunnettu vuotaja Evan Blass kertoi huhtikuussa Twitter-tilillänsä, että Motorola suunnittelee One Fusion- ja One Fusion+ -puhelimien julkaisua vuoden toisen neljänneksen aikana. Googlen YouTube Device Report -listaukseen on lisätty kolme Motorolan uutta älypuhelinta, jotka ovat hiljattain julkaistut Motorola Edge ja Edge+, joiden lisäksi listauksessa on Motorola One Fusion+. Kaikista puhelimista on myös omat kuvansa, mutta nähtävästi Motorola Edge- ja One Fusion+ -mallien kuvat ovat vaihtuneet päikseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola One Fusion+ -puhelimessa kerrotaan olevan 6,5 tuuman Full HD+ -näyttöpaneeli, Android 10 -käyttöjärjestelmä, suuri 5000 milliampeeritunnin akku sekä Qualcommin kehittämä keskihintaluokan puhelimiin suunnattu Snapdragon 730 -järjestelmäpiiri. Mitään muuta listaus ei kuitenkaan puhelimesta paljasta.

Julkaistu kuva paljastaa puhelimesta kuitenkin hieman lisätietoja. Kameroita näyttää takaosassa olevan neljä kappaletta, joista pääkameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 64 megapikseliä. Takaosassa on myös perinteikäs sormenjälkilukija. Motorola One Fusion+ -puhelimen etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, mutta etukameraa ei ole nähtävissä, joten laitteessa saattaa olla pop-up-etukamera.

Kuva vahvistaa puhelimessa olevan myös USB-C-tyypin latausliitin sekä kuulokeliitin. Motorola on laittanut puhelimen oikeaan kylkeen myös kolme painiketta, jotka ovat ainakin virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, mutta yhden painikkeen käyttötarkoituksesta ei ole tietoja.

Motorolalta odotetaan myös One Fusion -perusmallia, joka olisi hieman karsitumpi versio. Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 710 -järjestelmäpiirin ja kameroita pitäisi siinäkin olla neljä takaosassa. Pääkameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 48 megapikseliä ja loput ovat 5, 8 ja 2 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin nyt vuotanut Motorola One Fusion+ tullaan julkaisemaan, mutta todennäköisesti kauaa ei enää tarvitse odotella. Puhelimen rinnalla julkaistaan suurella todennäköisyydellä myös Motorola One Fusion -perusversio.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola