HTCYleinen

Raportti: HTC suunnittelee paluuta Euroopan markkinoille uusilla 5G-puhelimilla

HTC U20 5G on HTC:n ensimmäinen 5G-puhelin.

Tuore raportti kertoo, että taiwanilainen HTC on aikaisessa julkaista uusia 5G-älypuhelimia sekä AR/VR-laitteita vuoden 2021 toisen neljänneksen aikana myös Euroopassa. HTC on pitänyt hiljaiseloa globaaleiden markkinoiden suhteen viime aikoina, sillä 5G-puhelimia yhtiöltä on nähty vain Taiwanissa sekä valikoiduilla Aasian markkinoilla.

Uusien 5G-puhelimien kerrotaan olevan tulossa myyntiin Euroopassa sekä Lähi-idässä paikallisten operaattorikumppanuuksien avulla. HTC:n 5G-puhelimia tai muitakaan uusia puhelimia ei ole ollut viime aikoina myynnissä Euroopassa, mutta nähtävästi HTC koittaa hakea uutta kasvua tuomalla puhelimensa saatavilla laajemmin. HTC:lta odotettiin myös viime vuonna uusia huippupuhelimia, mutta toistaiseksi yhtiö on keskittynyt vain keskihintaisiin laitteisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien rinnalla HTC:n kerrotaan laajentavan kaupallisia AR/VR-ratkaisujaan. Uusien AR/VR-laitteiden kerrotaan tarjoavan ratkaisuja etäyhteyksiin, työskentelyyn sekä opiskeluun. Uudet laitteet ovat tulossa vuoden toisen neljänneksin aikana. Uusia puhelimia sekä AR/VR-laitteita on lupa odottaa huhti-kesäkuun aikana, jos on uskomista raporttia. HTC ei ole toistaiseksi itse kertonut suunnitelmistaan.

Lähde: Digitimes.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC