SonyYleinen

Sony aloitti vihjailun tulevista puhelimistaan – ”kolmonen on maaginen numero”

Sony on vahvistanut jo aikaisemmin yhtiön järjestävän julkaisutilaisuuden 14. huhtikuuta, jossa tullaan näkemään yhtiön uudet Xperia-puhelimet. Sonylta on odotettu kahta merkittävää 5G-puhelinta, jotka ovat huippuluokan Xperia 1 III sekä keskihintaluokan Xperia 10 III. Tänään Sony on aloittanut vihjailun uusista puhelimista julkaisemalla kaksi teaser-videota, jotka vahvistavat ainakin uuden huippupuhelimen avainominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teasereiden mukaan numero 3 (tai III) on maaginen numero, jolla viitataan uutuuspuhelimien sukupolveen. Sonyn mukaan uutuuspuhelimessa on panostettu vahvasti kuvaamiseen sekä erityisesti cinema-kuvaamiseen. Lisäksi Sony on nostanut esille mobiilipelaamisen, jonka on odotettu olevan huippupuhelimen keskiössä. Lisäksi Sony on keskittynyt teaser-videoilla audio-ominaisuuksien esille tuomiseen, joka vahvistanee Xperia 1 III -puhelimessa olevan stereokaiuttimet sekä perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Aikaisempien huhujen mukaan Xperia 1 III -huippupuhelimessa olisi 6,5 tuuman 4K OLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi tehoista pitäisi vastata Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Xperia 1 III -puhelimeen on odotettavissa myös 64 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on ainakin periskooppikamera. Laitteessa on todennäköisesti myös 5000 milliampeeritunnin akku sekä 65 watin pikalataus.

Sonyn tänään julkaisemat teaser-videot voi katsoa alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony