SamsungYleinen

Raportti: Samsung Galaxy S24 -puhelimet esitellään 17. tammikuuta – Tällaisia väriversioita odotetaan

Samsung Galaxy S24 Ultra

Koreasta kantautuvien raporttien mukaan Samsung valmistautuisi Galaxy S24 -puhelimien julkaisuun jo täydellä höyryllä. Aikaisemmin on kuultu tietoja siitä, että julkaisu tapahtuisi tammikuussa 2024, mutta nyt tuoreiden tietojen mukaan myös päivämäärä olisi tiedossa.

Jos raportti pitää paikkansa, niin Galaxy S24 -puhelimet esitellään 17. tammikuuta 2024. Julkaisu tapahtuisi Yhdysvaltojen San Franciscossa, eikä edellisen Unpacked-tilaisuuden tapaisesti Etelä-Koreassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24 Plus

Toinen uusi tieto Galaxy S24 -puhelimista koskee tarjolle tulevia väriversioita. Vuotaja Ice Universe on kertonut tietoja puhelimien rakenteesta. Galaxy S24 -puhelimiin on tulossa symmetriset näytön kehykset ja etukameraa varten tehty reikä näytössä olisi aikaisempaa pienempi.

Vuodon mukaan tarjolle olisi tulossa myös useita väriversioita Galaxy S24 -sarjan puhelimista. Värit olisivat musta, harmaa, violetti, keltainen, vihreä, sininen sekä oranssi. Toistaiseksi ei ole tietoa, ovatko kaikki mainitut värit saavilla laajasti vai ainoastaan erikoisväreinä Samsungin omasta verkkokaupasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24 / Kuva: OnLeaks

Galaxy S24 Ultran kerrotaan saavan myös kultaisen erikoisversion, jossa on kullansävyinen runko. Huhut ovat povanneet Samsungin hyödyntävän puhelimessa ensimmäistä kertaa titaanista runkoa, kuten Apple teki iPhone 15 Pro -puhelimien kanssa.

Samsung Galaxy S24 -puhelimissa tullaan näkemään jälleen kahden järjestelmäpiirin strategia, sillä Samsung hyödyntänee omia Exynos-piirejä sekä Qualcommin kehittämiä Snapdragon-piirejä. Vahvistus tälle saatiin jo Qualcommin toimitusjohtajan kommenteissa.

Lähde: Biz.sbs.com (koreaksi), X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung