SamsungYleinen

Raportti: Samsung Galaxy Tab S9 FE -tabletista tulossa myös suurempi plussaversio – odotettavasti saataville neljä väriä

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Samsungin on raportoitu julkaisevan Galaxy Tab S9 -sarjan tabletit kolmessa versiossa yhdessä uusien Galaxy Z -puhelimien rinnalla heinäkuussa. Lisäksi tuore raportti kertoo Samsungin valmistelevan jopa kahta muuta tablettia samaan mallistoon.

Galaxy Tab S9 FE -tabletista on huhuttu jo aikaisemminkin, mutta nyt uusin raportti kertoo lisää mielenkiintoisia tietoja. Näyttöanalyytikko Ross Young on kertonut, että Samsung valmistelee Galaxy Tab S9 FE -tabletin kaveriksi myös suurempinäyttöistä Galaxy Tab S9 FE+ -versiota.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samaan aikaan Galaxy Tab S9 -sarjan muiden tablettien kanssa ei FE-versioita tulla näkemään. Raportin mukaan Tablettien tuotantosuunnitelmat ovat kaksi kuukautta muiden Tab S9 -sarjan tablettien perässä. Odotettavasti Galaxy Tab S9 FE sekä Tab S9 FE+ voitaisiin nähdä yhdessä Galaxy S23 FE -puhelimen kanssa myöhemmin tänä vuonna.

Ross Young on kertonut myös, että Galaxy Tab S9 FE ja Tab S9 FE+ tullaan julkaisemaan neljässä väriversiossa, jotka ovat harmaa, vaaleanvihreä, vaaleanpunainen sekä sininen. Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy Tab S9 -sarjan lippulaivatabletit kahdessa väriversiossa, jotka ovat beige sekä harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mitään kovin tarkkoja vuotoja Galaxy Tab S9 FE -tableteista ei ole. Aikaisemmat huhut ovat povanneet, että Samsung voisi käyttää tableteissa samaa järjestelmäpiiriä kuin Galaxy A54 5G -puhelimessa. Tämä tarkoittaisi kyseessä olevan Exynos 1380 -järjestelmäpiiri. Tableteissa olisi myös 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä Android 13 -käyttöjärjestelmä.

Todennäköisesti tarkempia tietoja tullaan kuulemaan lähempänä julkaisua.

Lähde: Twitter 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung