NothingYleinen

Maksaako Nothing Phone (2) näin paljon? Hinnoittelu Euroopassa saattoi paljastua

Nothing Phone (2) saattaa näyttää tältä.

Nothing tulee julkistamaan 11. heinäkuuta yhtiön uusimman Nothing Phone (2) -älypuhelimen. Laitteesta on paljastettu jo virallisesti joitakin yksityiskohtia, mutta kaikkea ei ole vielä ollut tiedossa. Tällä kertaa vuoto saattaa paljastaa tulevan puhelimen tarkan hinnoittelun Euroopan markkinoilla.

Ranskan markkinoiden osalta puhelimen hinnan kerrotaan vuotaneen nyt muutaman viikon liian aikaisin. Nothing Phone (2):n kerrotaan tulevan tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen sekä musta. Lisäksi myyntiin sataisiin kaksi muistiversiota.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen 256 gigatavun muistiversion hinnaksi kerrotaan 729 euroa sekä suuremman 512 gigatavun muistiversion hinnaksi kerrotaan 849 euroa. Tarkkaa tietoa Nothing Phone (2):n RAM-muistin määrästä ei ole, mutta edullisemmassa saattaisi olla 8 gigatavua ja kalliimmassa 12 gigatavua.

On kuitenkin hyvä huomata, että vuotaneet hinnat ovat Ranskan markkinoilta, joten hinnat saattavat olla hieman erilaiset maakohtaisesti. Hinta on tulossa nousemaan merkittävästi verrattuna Nothing Phone (1) -puhelimeen. Uutena puhelimen hinnat olivat 8 + 128 gigatavun versiossa 499 euroa, 8 + 256 gigatavun versiossa 529 euroa sekä 12 + 256 gigatavun versiossa 579 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Korkeammalle hinnalle on myös perusteita, sillä Nothing on kertonut uutuuden olevan aikaisempaa premiumimpi sekä tarjoavan enemmän lippulaivatason ominaisuuksia. Nothing Phone (2) tulee saamaan esimerkiksi Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin, kun edeltäjässä oli Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiri.

Nothing on aikaisemmin vahvistanut uutuuspuhelimessa olevan 6,7 tuuman näyttöpaneeli, suurempi 4700 milliampeeritunnin akku sekä päivityslupaus on 3 vuotta Android-versioita sekä 4 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Tarkempia tietoja Nothing Phone (2) -puhelimesta kuullaan varmasti vielä lähempänä julkaisua.

Lähde: Dealabs.com (ranskaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing