ASUSYleinen

Vuotokuvat vahvistavat: ASUS tarjoaa edelleen kuulokeliittimen kompaktissa Zenfone 10 -puhelimessa

ASUS Zenfone 10 / Kuva: Winfuture.de

Asus on vahvistanut julkistavansa uuden Zenfone 10 -älypuhelimen 29. kesäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Puhelimesta on nähty jo aikaisemmin vuotokuvia, mutta nyt uusi vuoto paljastaa puhelimen vieläkin paremmin.

Winfuture.de-sivusto on julkaissut kuvia, joissa Zenfone 10 -puhelin näkyy selvästi joka kulmasta katsottuna. Vuoto vahvistaa nyt, että Asus tulee tarjoamaan tulevassa puhelimessaan edelleen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen. Kyseessä on harvinaisuus huippuluokan älypuhelimissa, jonka poistamista monet ovat perustelleet laitteiden ohuella rakenteella sekä tilan säästämisellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ASUS Zenfone 10 / Kuva: Winfuture.de

Asus näyttää uivan trendissä toiseen suuntaan, sillä kuulokeliitin on saatu yhtiön kaikista kompakteimpaan puhelimeen. Asus ei ole vielä vahvistanut kaikkia teknisiä tietoja, mutta yhtiö on kertonut Zenfone 10:n saavan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, 5,9 tuuman kokoisen näytön, langattoman latauksen sekä toisen sukupolven 6-akselisen gimbal-vakautuksen kameraan.

Vuodon mukaan Zenfone 10:n 5,9 tuuman näyttöpaneelissa olisi Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tietojen mukaan puhelimessa olisi 8 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akun pitäisi olla 5000 milliampeeritunnin kokoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosan kameran kerrotaan olevan 32 megapikselin tasoinen. Takaosassa on vuodon mukaan 200 megapikselin tasoinen pääkamera sekä 8 megapikselin  ultralaajakulmakamera. Zenfone 10:n kerrotaan olevan myös IP68-luokiteltu ja se on valmistettu metallikehyksestä sekä muovisesta takapinnasta.

Varsinainen julkaisu on luvassa ensi viikolla, joten kovin kauaa ei tarvitse virallisia yksityiskohtia odottaa.

ASUS Zenfone 10 / Kuva: Winfuture.de

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS