SamsungYleinen

Raportti: Samsung herättää Fan Edition -malliston takaisin henkiin – Galaxy S23 FE tulossa elo-syyskuussa

Samsung Galaxy S21 FE

Koreasta kantautuva raportti kertoo Samsungin suunnitelmista vuoden kolmannelle neljännekselle. Samsung on muun muassa herättämässä henkiin Fan Edition -tuotemalliston Galaxy S -sarjassa, reilun vuoden tauon jälkeen.

Galaxy S23 FE -puhelinta odotetaan julkaistavaksi elo-syyskuussa. Fan Edition on niin sanottu edullisempi versio Galaxy S -sarjasta, ja ensimmäinen sellainen nähtiin lokakuussa 2020 Galaxy S20 FE -puhelimen muodossa. Galaxy S21 FE julkaistiin viime vuoden tammikuussa ja Galaxy S22 FE jätettiin kokonaan välistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S22 FE -puhelimen piti ilmestyä viime vuoden lokakuussa, mutta se peruutettiin piiripulan aiheuttamien puutteiden sekä älypuhelinmarkkinan heikkenemisen takia. Tämän takia nähtiin raportteja, että Samsung olisi luovuttamassa kokonaan FE-malliston kanssa.

Samsung on kuitenkin päättänyt julkistaa Galaxy S23 FE -puhelimen tänä vuonna, vaikka tarkoista markkina-alueista ei ole tietoa. Samsung on kuitenkin päättänyt olla julkaisematta Galaxy A74 -puhelinta tänä vuonna, joka olisi seuraaja viime vuoden Galaxy A73 -puhelimelle. Galaxy A7x on ollut pitkään Galaxy A -malliston paras laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna julkaistun Galaxy A73 -puhelimen myynnin arvioidaan olleen noin 3 miljoonaa kappaletta, joka on vain kolmanneksen edeltäjän myyntimäärästä. Galaxy A7x -puhelimet ovat myös asettuneet haastavaan rakoon, sillä ne ovat saattaneet vähentää muiden Samsungin puhelimien myyntiä.

Tarkempia tietoja Samsungin suunnitelmista tullaan todennäköisesti kuulemaan tulevina kuukausina. Ainakin kevään aikana Samsungin odotetaan julkaisevan laajasti Galaxy A34 5G- ja Galaxy A54 5G -puhelimet.

Lähde: Hankooki.com (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung