RealmeYleinen

Realme vahvisti: 240 watin latauksen tarjoava Realme GT3 julkaistaan 28. helmikuuta – sama laite kuin Realme GT Neo5

Realme GT3 on sama laite kuin Realme GT Neo5.

Realme julkisti jo viime viikolla Kiinan markkinoille uuden Realme GT Neo5 -älypuhelimen, jossa nähtiin jopa 240 watin tehoinen pikalataus. Jo pian tuon jälkeen brändi vahvisti julkaisevansa helmikuussa uuden Realme GT3 -puhelimen globaalisti helmikuun aikana.

Nyt tarkka julkaisupäivä on vahvistunut. Realme GT3 esitellään MWC-messujen yhteydessä Barcelonassa 28. helmikuuta. Samalla Realme on vahvistanut Realme GT3 -puhelimen olevan pelkästään uudelleen brändätty Realme GT Neo5 -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realmen julkaiseman kuvan mukaan uutuuspuhelin ei ole saamassa globaaleille markkinoille mitään muutoksia, vaan ainoastaan nimi on muuttunut. Uudelleen brändäys on erikoinen, sillä viime vuonna brändi toi myyntiin lippulaivatason Realme GT2 -puhelimet sekä erikseen Realme GT Neo3 -puhelimet. Nyt nämä mallistot ovat nähtävästi yhdistymässä.

Realme GT3 -puhelimen kohokohtana on 240 watin tehoinen pikalataus. Puhelimen 4600 milliampeeritunnin akku latautuu sen avulla 8 minuutissa täyteen. Toistaiseksi ei ole tietoa tullaanko puhelimesta näkemään myös 150 watin latauksella ja 5000 milliampeeritunnin akulla varusteltu versio, kuten Kiinassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on tulossa 6,74 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri. Realme GT3 on saamassa myös 50 megapikselin kolmoiskameran sekä Android 13 -käyttöjärjestelmän.

Tarkempia tietoja voi käydä lukemassa aikaisemmasta Realme GT Neo5 -puhelinta käsittelevästä artikkelistamme tämän linkin takaa.

Realme GT Neo 5

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme