SamsungYleinen

Raportti: Samsung tilannut lähes 60 prosenttia enemmän näyttöpaneeleja Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle

Samsung Galaxy Z Flip 3

Samsung on yksi edelläkävijöistä taittuvanäyttöisten puhelimien markkinoilla ja korealaisyritys julkaisi viime vuonna jo kolmannen sukupolven Galaxy Z Fold 3– ja Galaxy Z Flip 3 -älypuhelimet. Tänä vuonna Samsungilta odotetaan jälleen päivitettyjä taittuvanäyttöisiä älypuhelimia. Erityisesti uudelle simpukkapuhelimelle on asetettu kovat odotukset.

DSCC:n (Display Supply Chain Consultants) toimitusjohtaja Ross Young on kertonut Twitterissä mielenkiintoisia yksityiskohtia Samsungin suunnitelmista. Samsung Displayn kerrotaan aloittavan näyttöpaneelien toimitukset Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle ensi kuussa, eli samaan aikaan kuin Galaxy Z Flip 3 -puhelimen kohdalla vuosi sitten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän tiedon ohella mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että Samsung on nostanut tilausmäärää selvästi. Samsung Displayn kerrotaan valmistautuvan toimittamaan 8,7 miljoonaa näyttöpaneelia Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle, joka on lähes 60 prosenttia enemmän kuin Galaxy Z Flip 3 -puhelimelle (5,1 miljoonaa).


Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kasvavan toimitusmäärän voidaan olettaa antavan tiedon siitä, että Samsungilla on selvästi suuremmat odotukset Galaxy Z Flip 4 -puhelimen kysynnälle kuin edeltäjämallille. Samsungin on aikaisemminkin raportoitu lisäävän tuotantokapasiteettia taittuvanäyttöisten puhelimien osalta, sillä niiden kysynnän odotetaan kasvavan entisestään. Samsung tulee raporttien mukaan keskittymään enemmän Galaxy Z Flip 4:n tuotantoon, sillä se on edullisempi puhelin.

Samsung on parantanut taittuvanäyttöisiä älypuhelimiaan vuosi vuodelta paremmiksi, jota odotetaan myös tänä vuonna. Galaxy Z Flip 3- ja Galaxy Z Fold 3 -puhelimet olivat viime vuonna vedenkestäviä ja Galaxy Z Fold 3 tarjosi myös tuen S Pen -kynälle. Tämän vuoden Galaxy Z Flip 4- ja Galaxy Z Fold 4 -puhelimien uudistuksista ei ole tarkkaa tietoa, mutta ainakin foldin on huhuttu saavan sisäänrakennetun S Pen -kynän ja kestävämmän lasipinnan.

Lähde: Twitter (Ross Young)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung