OnePlusYleinen

Tältä näyttävät OnePlus Bullets Wireless Z2 -kuulokkeet – vuotokuvat paljastavat kaksi väriversiota

OnePlus Bullets Wireless Z2

OnePlussan on huhuttu julkaisevan valituilla markkinoilla OnePlus 10 Pro -puhelimen rinnalla uudet OnePlus Bullets Wireless Z2 -kuulokkeet. Tällä kertaa kuulokkeista on vuodettu myös tarkkoja vuotokuvia, joissa laite on esillä kahdessa väriversiossa.

Vuotokuvissa OnePlus Bullets Wireless Z2 -kuulokkeet ovat esillä sinisenä ja mustana väriversiossa. Kuulokkeissa on edeltäjistään tuttu muotoilu, eli kuulokkeita yhdistää kaapeli, joka asettuu niskan taakse. Tulevissa kuulokkeissa on tulpallinen rakenne ja molemmissa väriversioissa on punainen korostusväri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista voidaan nähdä kuulokkeissa olevan OnePlussan logo, äänenvoimakkuuspainikkeet sekä mikrofonia varten tehty reikä. Itse kuulokkeissa on nähtävästi myös magneetit, joiden avulla kuulokkeet pysyvät kätevästi toisissaan kiinni.

Aikaisemman vuodon mukaan OnePlus Bullets Wireless Z2 -kuulokkeissa kerrottiin olevan Bluetooth 5.0 -yhteystuki. Rakenteeltaan kuulokkeet ovat myös IP55-luokituksen mukaisesti vedenkestävät. Kuulokkeissa on kerrottu olevan 12,4 millimetrin kokoiset dynaamiset elementit. Akunkeston on huhuttu olevan 30 tuntia, ja pikalatauksen avulla 20 tunniksi akkua saadaan 10 minuutin latauksella. Muita tietoja vuodot eivät ole paljastaneet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tietoa, onko uudet OnePlus Bullets Wireless Z2 -kuulokkeet tulossa myyntiin myös Euroopassa, vai jäävätkö ne vain Intian markkinoille.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus