SamsungYleinen

Raportti: Samsungilta tulossa uudet Galaxy Buds 3 Pro -kuulokkeet ensi vuonna

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Sammobile.com-sivusto on saanut tietoonsa, että Samsung valmistelee ensi vuonna julkaistavaksi uusia huippuluokan täyslangattomia kuulokkeita. Kyseessä olisivat Galaxy Buds 3 Pro -kuulokkeet. Tänä vuonna Samsung keskittyi äänituotteissa erityisesti FE-mallistoon julkaisemalla Galaxy Buds FE -kuulokkeet.

Siinä missä Galaxy Buds FE -kuulokkeiden kanssa keskityttiin edulliseen reilun 100 euron hintaluokkaan, niin tulevat Galaxy Buds 3 Pro -kuulokkeet olisivat selvästi kalliimmat. Hintaa esimerkiksi Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeilla oli julkaisun aikaan 229 euroa, joten uutuusversion odotetaan jatkavan samaa kaavaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos tiedot pitävät paikkansa, niin Galaxy Buds 3 Pro -kuulokkeet voitaisiin nähdä markkinoilla aikaisintaan seuraavan sukupolven Galaxy Z -puhelimien kanssa. Tämä tarkoittaisi, että kuulokkeita joudutaan odottamaan vielä lähes vuosi.

Galaxy Buds 3 Pro -kuulokkeiden uudistuksista ei ole vielä tietoa. Odotettavasti luvassa on yleisiä parannuksia äänenlaatuun, melunvaimennukseen ja akunkestoon. Lisää tietoja saadaan varmasti tulevina kuukausina.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung