Black FridayVerkkokauppa.comYleinen

Verkkokauppa.com julkisti ja aloitti Black Friday -tarjouksiensa myynnin – Tässä ovat parhaimmat poiminnat älypuhelimista, tableteista, älykelloista ja kuulokkeista

Verkkokauppa.com on tänään 16. marraskuuta käynnistänyt oman Black Friday -kampanjansa. Alennustuotteet on julkaistu kello 9.00 ja samalla myös niiden myynti on käynnistynyt. Verkkokauppa.comin mukaan ”hinnat alkavat tummua” jo nyt, mutta odotettavasti parhaimmat tarjoukset on säästetty ensi viikon perjantaille.

Olemme aikaisemmin käyneet läpi myös muiden jälleenmyyjien tarjoamia Black Friday -tarjoustuotteita. Niihin pääsee alapuolella olevien linkkien takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä artikkelissa olemme listanneet parhaat tarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista ja älykelloista. Huomion arvoista on, että osa tuotteista on saattanut olla aiemmin samoin hinnoin myynnissä, joten todelliset tarjoukset kannattaa varmistaa esimerkiksi hintaseurantapalveluista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkokauppa.com on yksi harvoista, joka myy edelleen Xiaomin laitteita Suomessa, joista on myös muutamia alennuksia. Emme kuitenkaan listaa Xiaomin laitteita alennuspäivinä, sillä Xiaomi jatkaa toimintaansa avoimesti Venäjällä Ukrainan sodasta huolimatta. Lisätietoja päätöksestä voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Älypuhelimien osalta tarjoukseen on saatu monia samoja laitteita kuin muillakin jälleenmyyjillä. Tarjolla on muutamia kestävärakenteisia kiinalaispuhelimia kohtuullisilla alennuksilla, jonka lisäksi Verkkokauppa.com tarjoaa Nothing Phone (2) -puhelinta alennuksella. Tablettien osalta tarjolla on monia Samsungin laitteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellojen listauksen osalta mainittavan arvoisia ovat Honor Watch 4 -älykello 109,99 euron hintaan (norm. 148,99€) sekä Google Pixel Watch 299 euron hintaan (398,99€). Kuulokelistaus pitää sisällään lukuisia JBL:n kuulokkeita, mutta ehkä paras tarjous on Nothing Ear (2) -kuulokkeet 99,99 euron hintaan (norm. 159,99€).

Alapuolella on lista Verkkokauppa.comin verkkosivuilta löytyvistä Black Friday -tarjouksista.

Älypuhelimet:

Tabletit:

Älykellot:

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday