AndroidSamsungYleinen

Raportti: Samsungin One UI 5.0 -betaversio saatetaan julkaista heinäkuun kolmannella viikolla

Samsung Galaxy S21 FE ja One UI.

Google julkaisi Android 13 -käyttöjärjestelmän kehittäjille testattavaksi jo helmikuussa. Sen jälkeen älypuhelinvalmistajat ovat voineet aloittaa järjestelmän kehittämisen ja testaamiseen omille laitteilleen. Vasta myöhemmin syksyllä Android 13 -käyttöjärjestelmästä julkaistaan kuitenkin lopullinen versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pääasiassa Samsungista kirjoittava SamMobile on kertonut, että Samsung voisi aloittaa Android 13 -käyttöjärjestelmäversion ja oman One UI 5.0 -käyttöliittymänsä julkisen betatestaamisen heinäkuun kolmannella viikolla. Betatestaus kohdistuisi tietojen mukaan aluksi Samsung Galaxy S22 -sarjan älypuhelimille. Samsungin tavoitteena on julkaista vakaa versio Android 13 -käyttöjärjestelmästä yhtiön omalla One UI 5 -käyttöliittymällä kaikkien saataville lokakuussa.

Goolgen julkaisema aikataulu Android 13 -käyttöjärjestelmän testaamisesta vakaaseen versioon.

Googlen suunnitelmista selviää, että Android 13 -version kehitys kulkee tällä hetkellä parin kuukauden mittaisessa niin sanotussa alustavakauden testaamisen vaiheessa, jossa Google ei enää lisää rajapintaan vaikuttavia ominaisuuksia järjestelmään, vaan sovelluskehittäjät voivat aloittaa ohjelmistonsa lopullisen testaamisen ja kehittämisen Android 13 -järjestelmään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 13 keskeisimpiä uudistuksia ovat parannukset tietoturvaan ja paranneltu Material You -väriteemajärjestelmä, jonka Google esitteli viime vuonna Android 12 -käyttöjärjestelmän julkaisun yhteydessä.

Lähde: SamMobile

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android