SamsungYleinen

Raportti: Samsungin uusien Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimien myynti ylitti jo miljoonan rajan Etelä-Koreassa

Samsung on myynyt globaalisti uusia taittuvanäyttöisiä Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimia vasta kuukauden verran, mutta ne ovat olleet nähtävästi varsin suosittuja uutuuksia. Nyt tuoreimmat raportit kertovat Samsungin ylittäneen maagisen rajan kotimarkkinoillaan Etelä-Koreassa.

Uusien Galaxy Z -malliston puhelimien myynnin on kerrottu ylittäneen tällä viikolla miljoonaan myydyn laitteen rajan Etelä-koreassa. Kyseessä on Samsungilta hyvä suoritus ja lähellä Galaxy Note 10- ja Galaxy S8 -sarjojen kysyntää, jotka ovat olleet Etelä-Koreassa yksiä nopeinten miljoonan rajan ylittäneitä laitteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip 3 on uutuuksista selvästi paremmin myyvä, mutta myös Galaxy Z Fold 3:n kysyntä on vahvempaa kuin edeltäjämallin. Galaxy Z Flip 3:n suurempi kysyntä ei ole kovinkaan suuri yllätys, sillä kyseessä on selvästi edullisempi malli. Galaxy Z Flip 3 on nyt myös Etelä-Korean kaikista eniten myydyin taittuvanäyttöinen puhelin.

Suomessakin Samsungin uusien taittuvanäyttöisien älypuhelimien kysyntä on ollut suurta. Tuoreimpien tietojen mukaan Galaxy Z Flip 3 on myynyt noin 40 kertaa enemmän kuin edeltäjänsä ja yhteensä taittuvanäyttöisien puhelimien myynti on noin seitsemän kertaa suurempaa kuin edeltävien mallien kohdalla samana ajankohtana. Suomessa Samsung tarjoaa uutuuspuhelimille myös mielenkiintoisia kaupan päällisiä, joilla pyritään nähtävästi lisäämään myyntiä.

Galaxy Z Flip 3 -puhelimen suuri kysyntä on nähtävästi vaikuttanut myös Samsungin suunnitelmiin Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisusta. Raporttien mukaan Samsung on joutunut miettimään puhelimen julkaisua uudestaan, sillä piiripulan keskellä yhtiö pyrkii vastaamaan Galaxy Z Flip 3 -puhelimen kysyntään, joka on ollut odotettua suurempaa.

Lähde: Koreaherald.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung