RealmeYleinen

Realme 9 Pro+ Free Fire -erikoisversio tulee myyntiin rajoitetusti 2. toukokuuta Euroopassa

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition

Realme on ilmoittanut tuovansa myyntiin Realme 9 Pro+ Free Fire Edition -erikoispuhelimen, joka perustuu suosittuun toimintapeliin. Alun perin Realme 9 Pro+ -puhelin esiteltiin jo aikaisemmin tänä vuonna, mutta nyt erikoisversio tarjoaa Free Fire -pelin ystäville hieman ekstraa.

Suomeenkin vuoden 2022 alussa rantautunut nopeasti kasvava Realme on yhdistänyt voimansa maailman johtaviin mobiilipeleihin lukeutuvan Free Fire -toimintapelin kanssa. Huippusuosittu peli tuo battle royale -tyylisen toiminnan Realme 9 Pro+ Free Fire Edition -älypuhelimen näytölle. Vauhdikas 50 pelaajan selviytymiskamppailu alkaa, kun pelaajat hyppäävät laskuvarjoillaan autiolle saarelle ja taistelevat 10 minuuttia tavoitteenaan olla viimeinen selviytyjä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudistettu erikoispuhelin on saanut innoituksensa Free Fire -toimintapelin maailmasta ja tyylistä. Tämä näkyy rajoitetun saatavuuden pelipuhelimessa kuoressa, digisisällössä, pakkausmateriaaleissa ja värimaailmassa. Realme 9 Pro+ Free Fire Edition henkii pelin tunnelmaa ja tyyliä myös tarvikkeiden osalta, sillä paketissa on mukana Free Fire -pelimaailman kartta ja ainutlaatuisia Free Fire -tarroja.

Teknisesti erikoisversiota varten ei ole tehty mitään muutoksia, vaan kyseessä on samanlainen laite kuin Realme 9 Pro+. Puhelimessa 6,43 tuuman AMOLED-näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä näytönalainen sormenjälkilukija. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 920 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme 9 Pro+ tarjoaa kolmoiskameran, jonka kohokohtana on optisesti vakautettu 50 megapikselin Sony IMX766 -sensori. Realme 9 Pro+ tarjoilee 4500 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 60 watin SuperDart-pikalatauksella. Realmen mukaan akku latautuu 45 minuutissa tyhjästä täyteen. Tarkemmin Realme 9 Pro+ -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Realme 9 Pro+ Free Fire Edition -älypuhelin tulee Euroopassa myyntiin rajoitetusti Amazon-verkkokaupassa 2. toukokuuta alkaen 419,99 euron suositushintaan. Julkaisuviikon ajan puhelin on saatavana tarjoushintaan 369,99 euroa.

Lähde: Realmen sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme