RealmeYleinen

Realme 9 -puhelimet ja Realme Pad Mini -tabletti julkaistaan 12. toukokuuta Euroopassa

Uusia Realme-tuotteita tulossa.

OnePlussan sisarbrändi Realme on tänään kertonut, että brändi tulee julkaisemaan Euroopan markkinoille uusia tuotteita ensi viikolla 12. toukokuuta. Tilaisuudessa tullaan brändin mukaan näkemään Realme 9 -sarjan älypuhelimet sekä Realme Pad Mini -tabletti.

Tulevat tuotteet on aikaisemmin julkaistu jo valituilla muilla markkina-alueilla, mutta kovin kauaa niitä ei tarvitse Eurooppaan enää odotella. Tilaisuus järjestetään 12. toukokuuta kello 14.00 Suomen aikaan. Tilaisuus lähetetään suorana YouTuben, Facebookin ja Twitterin välityksellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme 9 4G

Realme 9 4G -puhelimen ominaisuuksia ovat 90 hertsin Super AMOLED -näyttöpaneeli, Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, suuri 5000 milliampeeritunnin akku sekä 33 watin pikalataus. Kyseessä on myös maailman ensimmäinen puhelin, jossa on 108 megapikselin ISOCELL HM6 -kamerasensori. Tarkemmin Realme 9 4G -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme 9 5G

Euroopassa julkaistava Realme 9 5G on nähtävästi eri laite kuin aikaisemmin Intiassa julkaistu saman niminen puhelin. Realme on vahvistanut puhelimessa olevan Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiiri, eikä Intiassa julkaistun tapaisesti Dimensity 810. Puhelimeen on tulossa lisäksi 108 megapikselin pääkamera. Kyseessä saattaa olla pitkälti sama puhelin kuin Realme 9 4G, mutta eri järjestelmäpiirillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme Pad Mini

Kolmas julkaistava tuote on Realme Pad Mini, joka on brändin ensimmäinen pienempi tabletti. Tablettiin on laitettu 8,7 tuuman kokoinen näyttö, 6400 milliampeeritunnin akku ja se on vain 7,6 millimetriä paksu. Tarkemmin Realme Pad Mini -tablettiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Realme Europe

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme