RealmeYleinen

Realme esitteli uudet GT Master Edition -sarjan älypuhelimet mielenkiintoisella viimeistelyllä

OnePlussan sisarbrändi Realme on julkaissut tänään Kiinan markkinoille uudet Realme GT Master Edition- ja Realme GT Explorer Master Edition -älypuhelimet. Uutuuspuhelimia odotetaan myös globaaleille markkinoille hieman myöhemmin, mutta Suomessa Realme-puhelimet eivät ole koskaan olleet virallisesti saatavilla.

Uutuuspuhelimista paremmin varusteltu on Realme GT Explorer Master Edition -puhelin. Laite tarjoaa 6,5 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös integroitu sormenjälkilukija sekä 32 megapikselin etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista puhelimessa vastaa Qualcommin huippuluokan Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 gigatavua UFS 3.1 -tallennustilaa. Laitteessa on myös kehittynyt nestejäähdytysratkaisu, jonka kerrotaan pitävän puhelimen viileänä. Realme GT Explorer Master Edition tarjoilee kolmoiskameran, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

Akunkeston kerrotaan olevan 4300 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata jopa 65 watin tehoisella langallisella pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Puhelimessa on panostettu tyylikkääseen ulkoiseen toteutukseen, sillä takaosassa vaakasuuntainen viimeistely, joka helpottaa laitteen pitämistä käsissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT Master Edition on hieman edullisempi versio, mutta tarjoaa paljon samoja ominaisuuksia. Laitteessa on 6,5 tuuman Super AMOLED -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on lisäksi sormenjälkilukija sekä 32 megapikselin etukameraa varten tehty reikä.

Puhelimen tehoista vastaa Qualcommin kehittämä keskihintainen Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Realme GT Master Edition tarjoilee lisäksi 4300 milliampeeritunnin akun ja 65 watin tehoisen pikalatauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa kalliimpi Realme GT Explorer Master Edition -puhelin on tulossa saataville edullisimmillaan 2799 juanin hintaan, joka on noin 367 euroa. Edullisempi Realme GT Master Edition maksaa vain 2399 juania, eli noin 315 euroa. Puhelimia odotetaan globaalisti saataville myöhemmin.

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme