SamsungYleinen

Samsung esitteli edullisen Galaxy M21 2021 Edition -puhelimen

Samsung on esitellyt tänään Intian markkinoille uuden Galaxy M21 2021 Edition -mallinimeä kantavan älypuhelimen. Kyseessä on viime vuonna julkaistun Galaxy M21 -puhelimen hieman uudistettu versio erityisesti muotoilultaan, vaikka tekniikka on varsin samanlaista.

Puhelimessa on suuri 6,4 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä etukameraa varten tehty pisaralovi. Tehoista vastaa edeltäjämallista tuttu Exynos 9611 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on 4G-puhelin. Samsung on laittanut puhelimeen 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy M21 2021 Editionin takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin syvyyskamerasta. Laitteen etuosassa on 20 megapikselin kamera selfiekuvia varten. Akunkeston kerrotaan olevan 6000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan USB-C-liittimen kautta 15 watin teholla. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat muistikorttipaikka, kuulokeliitin, GPS sekä takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija.

Samsung tarjoaa Galaxy M21 2021 Edition -puhelinta kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen Arctic Blue sekä musta Charcoal Black. Hintaa laitteella on Intian markkinoilla 12 499 rupiaa, eli noin 142 euroa. Todennäköisesti uutuuspuhelin jää vain Intian markkinoille, eikä sitä myydä muilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected].fi

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung