HuaweiYleinen

Huawei julkistaa yllättävän Nova 8 SE Vitality Edition -älypuhelimen huomenna – sama laite kuin Honor X20 SE

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition

Honor julkisti itsenäisenä yrityksenä kotimarkkinoillaan hiljattain Honor X20 SE -älypuhelimen, mutta nyt Huawei on ilmoittanut yllätysjulkaisusta. Huawei tulee julkaisemaan Kiinassa huomenna 27. heinäkuuta uuden Huawei Nova 8 SE Vitality Edition -älypuhelimen, joka on ainakin ulkoisesti identtinen laite Honor X20 SE -mallin kanssa.

Yleisesti on tiedetty Honorin uusien laitteiden olevan pitkälti Huawein alaisuudessa kehitettyjä, mutta yllätyksenä monille on tullut Huawein aikomus julkaista sama puhelin omalla brändillään. Huawein julkaisemassa kuvassa puhelin on esillä sinisessä sekä mustassa väriversiossa. Toistaiseksi muotoilun ohella mitään muita tietoja laitteesta ei tiedetä, mutta todennäköisesti tekniikka on hyvin lähellä Honor X20 SE -puhelinta. Kyseessä toki saattaa olla 4G-yhteyksiin rajoittuva laite, sillä Huaweilla on haasteita saada 5G-piirejä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kesäkuun lopulla julkaistu Honor X20 SE on varusteltuna 6,6 tuuman LCD-näyttöpaneelilla, Dimensity 700 -järjestelmäpiirillä sekä 64 megapikselin kolmoiskameralla. Puhelimessa oli lisäksi 4000 milliampeeritunnin akku, 22,5 watin pikalataus sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Honor X20 SE maksoi uutena noin 234 euroa Kiinassa. Tarkemmin puhelimeen voi tutustua tämän linkin takaa.

Huawei Nova 8 SE Vitality Edition -puhelimen voidaan olettaa saavan muun muassa HarmonyOS-käyttöjärjestelmän. Viimeistään siis huomenna paljastuvat kaikki puhelimen tiedot ja se, miten Huawei erottuu samalla laitteella Honorin kanssa.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei