XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti uusia älytuotteita: Tällaisia ovat Mi Electric Scooter 3, Mi 2K Gaming Monitor 27”, Mi Router AX9000, Mi Smart Air Fryer 3.5L sekä Redmi Buds 3 Pro

Xiaomi on tänään järjestetyssä tilaisuudessa julkaissut viisi uutta älytuotetta Euroopan markkinoille, joita ovat uusi reititin, mielenkiintoinen pelinäyttö, uusi sähköpotkulauta, Air Fryer sekä kuulokkeet. Kaikki tuotteet ovat tulossa myyntiin Euroopan markkinoilla, mutta tarkkaa saatavuutta Suomessa ei ole vielä ilmoitettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mi Electric Scooter 3 on Xiaomin uuden sukupolven sähköpotkulauta, joka helpottaa liikkumista sisällä kuin ulkonakin. Potkulaudasta on kaksi väriä, jotka ovat musta Onyx Black sekä harmaa Gravity Grey. Mi Electric Scooter 3 tarjoaa erittäin kevyen rungon sekä päivitetyn 3-vaiheisen taitettavan toteutuksen, mikä tekee potkulaudasta helposti mukana kuljetettavan.

Xiaomin mukaan sähköpotkulauta kulkee jopa 25 km/h nopeudella 600W tehoisella moottorilla. Potkulaudassa on kerrottu olevan E-ABS lukkiutumattomat jarrut sekä kaksoislevyjarrut. Sähköpotkulaudan virta riittää peräti 30 kilometrin mittaiselle matkalle ja sillä päästään jopa 16% jyrkkiä mäkiä ylös. Hintaa Mi Electric Scooter 3 -potkulaudalla on 449 euroa.

Toinen uutuus on Mi 2K Gaming Monitor 27″ -pelinäyttö, jossa on 2560 x 1440 pikselin tarkkuus sekä sulava 165 hertsin virkistystaajuus. Näyttö on 27 tuuman kokoinen, kuten tuotenimi osaa kertoa. Pelinäytössä on tuki VESA DisplayHDR 400 -tekniikalle sekä siinä on tuettuna DCI-P3-värit. Xiaomi tarjoaa näyttöä ainoastaan mustassa väriversiossa ja painoa sillä 6,53 kiloa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mi 2K Gaming Monitor 27″ -pelinäyttö maksaa Euroopassa 499 euroa.

Mi Router AX9000 -reititin on Xiaomin ensimmäinen Tri-Band Wi-Fi 6 -reititin, joka on varusteltuna Qualcommin kuusiytimisellä prosessorilla. Xiaomin mukaan yhdellä 4GHz:n ja kahdella 5 GHz:n taajuusalueella reititin pystyy tarjoamaan häiriöttömiä pelikokemuksia, vaikka sitä käytettäisiin useilla kytketyillä älylaitteilla. Reititin tarjoaa parhaimmillaan 8,354 Mbps nopeuden, joten se tarjoaa nykypäivänä tarvittavan suorituskyvyn.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mi Router AX9000 on tulossa Euroopassa saataville 299 euron hintaan.

Mi Smart Air Fryer 3.5L laajentaa Xiaomin kehittämiä keittiön älylaitteita. Laite on yhteensopiva Mi Home -sovelluksen kanssa ja Air Fryeria voidaan helposti hallita etänä. Laite voidaan asettaa 40 ja 200 asteen välille, joka takaa täydellisesti valmistuvan aterian. Mi Home tarjoaa lisäksi yli 100 erilaista resepti-ideaa, joihin tuotetta voidaan käyttää. Mi Smart Air Fryer 3.5L -laitetta voidaan ohjata myös äänikomennoilla Google Assistantin tai Amazon Alexan kautta. Laitteessa on selkeä OLED-näyttö, joka ilmoittaa ruuan valmistuksen ajankohdan sekä lämpötilan.

Xiaomi on kertonut tuovansa Mi Smart Air Fryer 3.5L -tuotteen myyntiin Euroopassa 99 euron hintaan.

Viimeinen julkaistu tuote on Redmi Buds 3 Pro -kuulokkeet, jotka esiteltiin jo aikaisemmin. Nyt Xiaomi on kertonut hinnoittelun. Kuulokkeet on varusteltuna aktiivisella taustamelun vaimennuksella, 28 tunnin akunkestolla sekä Bluetooth 5.2 -yhteydellä. Redmi Buds 3 Pro -kuulokkeissa on tuki langattomalla lataukselle sekä pikalataukselle. Tarkemmin kuulokkeisiin voi käydä tutustumassa erillisestä artikkelistamme tämän linkin takaa.

Redmi Buds 3 Pro -kuulokkeet tulevat saataville Euroopassa 69,9 euron hintaan.

Lähde: Xiaomin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi