RealmeYleinen

Realme GT Neo 3T nyt saatavilla Suomessa – ostettavissa vain DNA:n kautta

Realme GT Neo 3T

Realme julkaisi viime viikolla globaaleille markkinoille uudet Realme GT Neo 3- ja Realme GT Neo 3T -älypuhelimet, joista jälkimmäinen on nyt ostettavissa myös Suomessa. Kyseessä on kaksikosta edullisempi versio, mutta se tarjoaa silti mielenkiintoisia teknisiä ominaisuuksia omassa hintapisteessään.

Realme GT Neo 3T on saatavilla ainoastaan verkko-operaattori DNA:n kautta ja myynti on aloitettu jo nyt. Puhelimesta on tuotu myyntiin ainoastaan 8 + 128 gigatavun muistiversio, jonka hinta on 429 euroa. Realme GT Neo 3T on saatavilla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja keltainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi paremmin varustellun Realme GT Neo 3 -puhelimen myynti ei ole alkanut Suomessa.

Realme GT Neo 3T on varusteltuna kookkaalla 6,62 tuuman E4 AMOLED -näyttöpaneelilla, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on kerrottu olevan 600 hertsin kosketusherkkyys, 1300 nitin maksimikirkkaus sekä näyttöä suojaa Gorilla Glass 5 -lasi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin valmistama Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä parin vuoden takaa. Puhelimessa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa käytetään UFS 3.1 -tallennustilaa.

Realme GT Neo 3T -puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on kerrottu olevan 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata tehokkaalla 80 watin pikalatauksella. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat näytönalainen sormenjälkilukija, Bluetooth 5.1 sekä Wi-Fi 6. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen tuorein Android 12, jonka päällä hyrrää Realme UI 3.0 -käyttöliittymä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme