RealmeYleinen

Realme paljastaa tietoja 64 megapikselin neloiskameralla varustellusta puhelimesta ensi viikolla

Jo kesäkuussa kiinalainen Realme vihjasi julkaisevansa älypuhelimen, jossa on tarkka 64 megapikselin kamera, mutta tarkkaa julkaisuaikataulua ei annettu. Nyt Realme on virallisesti vahvistanut, että yhtiö tulee pitämään Intian New Delhissä ”Camera Innovation” tilaisuuden, jossa odotetaan myös uutta tietoa älypuhelimesta tai vähintäänkin kameratekniikasta.

Tilaisuus järjestetään ensi viikolla 8. elokuuta 2019 ja julkaistu kuva antaa ensimmäisen vihjauksen puhelimesta. Kuvassa nähdään kamera, joka koostuu neljästä sensorista, joista yksi on tarkkuudeltaan 64 megapikseliä. Valitettavasti muista kamerasensoreista ei ole tarkkaa tietoa, mutta odotuksien mukaan kolme muuta ovat ultralaajakulmakamera, telekamera sekä syvyysterävyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

64 megapikselin kameralla varusteltuja puhelimia odotetaan markkinoille kuluvan vuoden aikana vielä selvästi enemmänkin, sillä esimerkiksi Xiaomin tytärbrändi Redmi on vihjannut julkaisevansa 64 megapikselin kamerapuhelimen lähiaikoina. Huhujen mukaan myös Samsungin odotetaan paljastavan omalla 64 megapikselin sensorillaan varustellun puhelimen pian.

Lähde: Realme (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme