ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Oletko harkinnut pelipuhelimen ostamista?

Viimeisen kuukauden sisällä pelipuhelimet ovat olleet otsikoissa erityisesti uuden Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin ansiosta. Muun muassa Black Shark sekä ASUS ovat julkaisseet uusia pelipuhelimia, jotka ovat ROG Phone 2 ja Black Shark 2 Pro. Molempien uutuuspuhelimien yhteinen piirre on Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiiri.

Mobiilipeleihin keskittyneitä älypuhelimia on ollut jo useamman vuoden markkinoilla ja niissä on panostettu erityisesti suorituskykyyn, jäähdytykseen, näyttöön sekä äänentoistoon, jotka kaikki ovat tärkeitä pelikokemuksen kannalta. Yleensä pelipuhelimet poikkeavat myös ulkoisesti perinteisistä älypuhelimista, sillä valmistajat koittavat saada pelipuhelimista erilaisia muun muassa LED-valojen avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän viikon kysymys on, oletko harkinnut pelipuhelimen ostamista? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

Oletko harkinnut pelipuhelimen ostamista?

En
70.75%
Kyllä olen!
29.25%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys