RealmeYleinen

Realme toi markkinoille Coca-Cola-puhelimen! Kyseessä erikoisversio Realme 10 Pro 5G -puhelimesta

Oppon sisarbrändi Realme on tuonut markkinoille täysin uudella tyylillä varustellun Realme 10 Pro 5G -puhelimen. Puhelin on saanut Coca-Cola teemaisen ulkoasun ja myyntipakkaukseen on lisätty perustarvikkeiden lisäksi kasa Coca-Colan ulkoasulla varustettuja erikoistuotteita.

Puhelinta on tarjolla erittäin rajoitettu 1000 kappaleen erä. 255 eurolla myytävässä Realme 10 Pro -mallissa on 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen mukana ostaja saa Deluxe-laatikkosarjan, joka sisältää Coca-Cola-aiheisella takapuolella varustetun puhelimen, pullonkorkin muotoisen pinssin, runsaasti tarroja, kortin, jossa on yksilöllinen numero 0001-1000 ja Coca-Cola-brändätyn hahmon Realmen maskotista Realmeowista.

Realme on tehnyt myös puhelimen ohjelmistoon Coca-Cola teemaisia uudistuksia, kuten latausanimaation, joka jäljittelee kokispullon täyttämistä. Mukana on myös kuohuva Coca-Cola taustakuva ja mukautettuja ainoastaan erikoisversioon saataville tulevia sovelluskuvakkeita.

Puhelin tulee myyntiin ainoastaan Intiassa Realme.com-sivustolle sekä Flipkarttiin, ja toimitukset alkaa 14. helmikuuta. Hintaa puhelimella on euroiksi käännettynä vain noin 11 euroa enemmän, kuin normaalilla Realme 10 Prolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Marraskuun 2022 lopussa esitelty Realme 10 Pro saa tehonsa Qualcommin Snapdragon 695 5G -järjestelmäpiiristä. Puhelimessa on suuri 6.72 tuuman kokoinen LCD-näyttö, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Näytön tarkkuus on Full HD+ -tasoa. Puhelimen akun koko on 5000 milliampeerituntia.

Takakameroita Relame 10 Prossa on kaksi. 108 megapikselin pääkameran kaverina on kahden megapikselin tarkkuuteen yltävä syvyyskamera.

Lähde: Realmen verkkokauppa

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme