RealmeYleinen

Realme tuo myyntiin uudet edulliset Realme C35 ja Realme C31 -puhelimet – hinnat 179 ja 149 euroa

Realme C35

Realme on tänään ilmoittanut tuovansa myyntiin Euroopassa kaksi uutta edullisemman hintapisteen älypuhelinta, jotka kantavat nimiä Realme C35 ja Realme C31. Puhelimissa kerrotaan olevan poikkeuksellista suorituskykyä sekä tyyliä omassa hintapisteessään.

Realme C35 on kaksikosta parempi ja siinä on muun muassa vain 8,1 millimetriä paksu muotoilu. Laitteen tyyli on valmistajan mukaan viimeistelty futuristisella estetiikalla, jota korostavat puhelimen kaksi eri värivaihtoehtoa, joita ovat hehkuvan musta ja hehkuvan vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 6,6 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 600 nitin maksimikirkkaus. Tehoista on vastaamassa Unisoc T616 -järjestelmäpiiri, jonka luvataan takaavan hyvän suorituskyvyn. Realme C35 on varusteltu 4 tai 6 gigatavulla RAM-muistia (LPDDR4X) sekä 64 tai 128 gigatavulla sisäistä tallennustilaa (UFS 2.2). Tuettuna on lisäksi muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Laitteessa on 50 megapikselin takakamera, jonka f/1.8-aukko mahdollistaa yksityiskohtaisten kuvien ottamisen. Lisäksi puhelimessa on mustavalkokamera ja makrokameralla saa neljän senttimetrin etäisyydeltä lähikuvia. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme C35 on viimeistelty 5 000 milliampeeritunnin akulla, josta riittää virtaa valmiustilassa jopa 39 päiväksi. Puhelin tukee 18 watin pikalatausta, jolla saavutetaan 50 prosentin varaus alle 50 minuutissa. Käyttöjärjestelmänä toimii vanha Android 11.

Realme C31

Realme C31 on karsitumpi laite, mutta tarjoaa silti suuren 6,5 tuuman näyttöpaneelin. Näytössä on HD+ -tarkkuus ja pisaramainen lovi. Tehoista on vastaamassa Unisoc T612 -järjestelmäpiiri, mikä on valmistettu 12 nanometrin prosessilla. RAM-muistia on 3 tai 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 32 tai 64 gigatavua. Lisäksi tarjolla on tuki muistikortille aina teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita laitteessa on kolme, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin mustavalkokamera. Etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Laitteessa on myös 5000 milliampeeritunnin akku, 10 watin lataus sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Puhelin tulee saataville hopeana sekä tummanvihreänä.

Realme on tiedottanut Realme C35 -puhelimen hinnaksi 179 euroa ja Realme C31 -puhelimen hinnaksi 149 euroa. Tarkkaa saatavuutta Suomen osalta ei vielä ilmoitettu.

Lähde: Realmen sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme