SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy Z Fold 4 – ulkoisesti vain pieniä muutoksia edeltäjään verrattaessa

Samsung Galaxy Z Fold 4

Samsungin odotetaan julkaisevan syksyllä uuden Galaxy Z Fold 4 -älypuhelimen, josta on kuultu viime aikoina joitakin huhuja. Nyt nettiin on kuitenkin vuodettu ensimmäiset varsinaiset kuvat laitteesta. Kuvat ovat OnLeaksin käsialaa, joten ne pohjatuvat CAD-mallinnuksiin. Kuvista saadaan toistaiseksi paras kuva odotetusta taittuvanäyttöisestä puhelimesta.

Julkaistujen kuvien perusteella Samsungin tuleva taittuvanäyttöinen puhelin näyttää erehdyttävästi edeltäjältään. Muotoilussa on havaittavissa joitakin pieniä muutoksia, mutta yleinen ilme tulee pysymään edelleen samana. Takaosan kameroiden osalta Samsung tulee luopumaan erillisestä kamera-alueesta ja on tehnyt kameroista yksittäisiä aivan kuten nähtiin Galaxy S22 Ultrassa. Takaosassa on jälleen kolme kameraa sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Fold 4

Laitteen ollessa suljettuna nähdään ulkopuolella jälleen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Galaxy Z Fold 4:n sisäpuolella on esillä suuri näyttöpaneeli, joka taittuu tuttuun tapaan keskeltä. Kuvat eivät paljasta kamerareikää, joten Samsung luottanee jälleen näytönalaiseen etukameraan. Puhelimen molemmissa päädyissä on myös kaiuttimet ja alareunassa on esillä USB-C-liitin. Vasemmassa kyljessä on esillä äänenvoimakkuuspainike sekä virtapainike, johon on integroitu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Fold 4

Kuvat paljastavat Samsungin tuovan tänä vuonna puhelimeen hieman leveämmän kuvasuhteen, mutta merkittävästä muutoksesta ei ole kyse. Samaisen vuodon mukaan Galaxy Z Fold 4:n ulkonäyttö olisi 6,2 tuuman kokoinen ja sisäpuolella olisi 7,6 tuuman näyttö. Laitteen mitoiksi on voitu laskea suljettuna 158,2 x 67,1 x 14,4 millimetriä ja avattuna 158,2 x 128,1 x 6,4 millimetriä.

Aikaisempien huhujen mukaan Samsung olisi harkinnut myös integroitua S Pen -kynää Galaxy Z Fold 4 -puhelimeen, mutta kuvien perusteella se ei tule tapahtumaan vielä tänä vuonna. Huhuissa on puhuttu puhelimessa olevan 4400 milliampeeritunnin akku, Qualcommin tehokkain Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri sekä samoja kameratekniikoita kuin Galaxy S22 -sarjan puhelimissa. Huhuissa odotetaan kolmea väriversiosta, jotka ovat beige, musta ja harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Fold 4

Julkaisuun on kuitenkin vielä useita kuukausia aikaa, joten tiedot tulevat varmasti tarkentumaan lähempänä. Galaxy Z Fold 4:n rinnalla Samsungin odotetaan julkaisevan myös Galaxy Z Flip 4 -puhelimen.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung