XiaomiYleinen

Redmi A3x -puhelin esiteltiin Unisoc T603 -piirillä sekä kaksoiskameralla

Redmi A3x

Xiaomi esitteli muutama kuukausi sitten Redmi A3 -puhelimen, mutta nyt mallisto on laajentunut uudella Redmi A3x -mallilla. Kyseessä on karsitumpi versio, ja se on tulossa nähtävästi globaalisti myyntiin jossain kohtaa.

Näyttö on kooltaan 6,71 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on HD+ -tarkkuus, eli 1650 x 720 pikseliä. Lisäksi näytön on kerrottu tarjoavan 20:9-kuvasuhteen, 90 hertsin virkistystaajuuden sekä 500 nitin kirkkauden. Näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Unisocin kehittämä Tiger T603 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa kahdeksan ydintä ja se on valmistettu 22 nanometrin prosessilla. Tehokkain ydin toimii 1,6 GHz:n kellotaajuudella. Redmi A3x -puhelimessa on 3 ta 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Puhelimen takaosassa on 8 megapikselin pääkamera sekä 0,08 megapikselin tasoinen apukamera. Etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 10 watin tehoilla USB-C-liittimen kautta. Puhelimissa on myös yksi kaiutin sekä 3,5 millimetrin perinteikäs kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi A3x

Käyttöjärjestelmänä on puhdas Android 14. Päivityslupaus on kaksi suurta Android-versiota sekä tietoturvapäivityksiä vuoteen 2027 asti.

Tarkkaa hintaa tai saatavuutta Suomen osalta ei ole kerrottu.

Lähde: Mi.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi