MotorolaSponsoroitu

Motorola Edge 50 -sarja on täynnä älykkäitä huipputason puhelimia – tarjolla Pantone-värit, edistyneet kamerat ja Moto AI -tekoäly

Motorola Edge 50 -sarjasta löytyy tyyliä aivan jokaiselle.

Motorola Edge 50 -sarja tuo mukanaan tämän hetken älykkäimpiä älypuhelimia, joissa yhdistyy premium-tason muotoilu, Moto AI -tekoäly sekä tarkoituksenmukaiset tekniset ominaisuudet. Tarjolla on kolme puhelinta, jotka ovat Motorola Edge 50 Ultra, Motorola Edge 50 Pro sekä Motorola Edge 50 Fusion, eli jokaiselle löytyy varmasti loistava vaihtoehto omaan makuun.

Uutuuspuhelimissa keskitytään tarjoamaan tärkeitä ominaisuuksia, yhdistämällä ihanteellisia tekniikoita, kehittynyt kamerajärjestelmä, tekoälyn tehostamia parannuksia sekä maailman ensimmäistä kertaa myös Pantone Validated -sertifioidun näytön ja kameran värit. Koko mallisto tuo mukanaan myös upean akunkeston, nopeat latausratkaisut sekä huipputason suorituskyvyn. Unohtamatta tietysti vedenkestävyyttä – kaikki kolme mallia ovat IP68-luokiteltuja.

Motorola Edge 50 Fusion maksaa edullisimmillaan 449 euroa, Motorola Edge 50 Pro maksaa 699 euroa ja Motorola Edge 50 Ultra maksaa 999 euroa. Puhelimet ovat nyt saatavilla useiden jälleenmyyjien kautta Suomessa.

Osta Motorola Edge 50 -sarjan puhelimet täältä!

Tiesitkö? Tätä tarkoittaa Pantone Validated

Värit ovat Motorola Edge 50 -sarjan puhelimien ytimessä, sillä ne vaikuttavat joka päivä siihen, miten pukeudumme ja jopa siihen, kuinka ajattelemme ja tunnemme. Motorola on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Pantonen kanssa, joka on nähty puhelimien väreinä, ja esimerkiksi Pantonen vuoden värejä on nähty osana yhtiön Moto G-, Razr- ja Edge -mallistoja.

Motorola Edge 50 -sarjassa yhteistyötä on viety entistä pidemmälle, sillä Motorola hyödyntää Pantonen asiantuntemusta laitteiden näyttöjen väritoistossa sekä kameran väritaltioinnissa Pantone Validated ja Pantone SkinTone Validated -ominaisuuksien avustuksella. Näiden avulla uutuuspuhelimet varmistavat Pantonen mukaiset värit ja ihon sävyjen taltioinnin.

Edge 50 Pro ja Edge 50 Ultra ovat alan ensimmäiset puhelimet, jotka ovat läpäisseet näytön värien ja kameran väritoiston osalta Pantonen tiukat standardit. Näistä on hyötyä erityisesti sisällöntuottajille, valokuvaajille ja suunnittelijoille, sillä Motorolan puhelimet auttavat hyödyntämään luovuuttaan ja tuomaan ideansa eloon tarkemmilla sekä luonnollisimmilla väreillä.

Motorola Edge 50 Ultra – Älykäs ja taiteellinen

Motorola Edge 50 Ultra

Motorola Edge 50 Ultra on taidonnäyte kaikesta, mitä Motorola ilmentää uutuuspuhelimissa. Siihen on tuotu uudenlainen muotoilu, jossa yhdistyy kaartuvuus, ensiluokkaiset materiaalit sekä näyttävät Pantonen värit. Hiekkapuhallettu alumiinikehys, kestävä Gorilla Glass Victus -lasi sekä IP68-luokitus takaavat, että Edge 50 Ultra ei ole vain näyttävä vaan myös toiminnallinen sekä kestävä.

Puhelimeen on saatu paras kamerajärjestelmä tähän mennessä, joka on useiden tarkkojen ja monipuolisten kameroiden ansiota. Motorola Edge 50 Ultrassa on 50 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 64 megapikselin telekamera 3-kertaisella optisella zoomilla sekä 100-kertaisella digitaalisella zoomilla. Kokonaisuuden kruunaa vielä 50 megapikselin tasoinen etukamera, jossa on tuki automaattitarkennukselle.

Kehittynyt Moto AI -tekoäly nähdään osana kamerajärjestelmää, joka parantaa suorituskykyä niin valo- kuin videokuvauksessa. Motorola Edge 50 Ultrassa on uusi Photo Enhancement Engine, jonka avulla kuka tahansa pystyy taltioimaan täydellisiä kuvia tilanteesta riippumatta. Kameran tekoälymoottori hienosäätää kuvaa optimaalisesti yksityiskohtien, kirkkauden, valotuksen, varjojen, värin ja bokeh-efektin saavuttamiseksi.

Kamerassa tekoäly on myös muilta osin vahvasti läsnä. Adaptiivinen vakautus käyttää tekoälyä määrittämään liikkeen nopeuden kuvaamisen aikana ja säätää dynaamisesti vakautuksen tasoa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Automaattinen tarkennuksen seuranta takaa terävät ja selkeät videot tekoälyn avulla pitämällä kohteen tarkennettuna sen liikkuessa. Toimintakuva vastaavasti säätää suljinnopeutta eri valaistusolosuhteiden mukaan, jolloin liikkuvasta kohteesta saadaan parempi kuva. Pitkä valotus vastaavasti takaa taiteellisten valojuovien ja sileiden vesiputousten tallentamisen tekoälyn avulla.

Tekoäly on myös vahvisti läsnä Motorola Edge 50 Ultran personoinnissa. Puhelimessa on Moto AI:n avulla toteutettu Style Sync -ominaisuus, jolloin käyttäjät voivat luoda personoituja taustakuvia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan käyttäjä ottaa kuvan omasta asustaan, jonka avustuksella tekoäly pystyy luomaan useita tyylikkäitä taustakuvavaihtoehtoja. Style Sync yhdistää puhelimen osaksi asukokonaisuutta.

Motorola Edge 50 Ultra on teknisesti markkinoiden kärkeä. Puhelimessa on kookas 6,67 tuuman Super HD pOLED -näyttöpaneeli, joka on aikaisempaa tarkempi (1220p). Näyttö tukee 144 hertsin virkistystaajuutta, HDR10+ -tekniikkaa, 10-bittisiä värejä sekä 2500 nitin kirkkautta.

Suorituskyvystä vastaa tehokas Snapdragon 8s Gen 3 -järjestelmäpiiri, joka takaa nopean ja huippuluokan suorituskyvyn jokaisessa tilanteessa. Huima 16 gigatavun RAM-muisti ja RAM Boost -toiminto yhdessä suuren 1 teratavun tallennustilan kanssa mahdollistavat vaivattoman moniajokokemuksen sekä runsaasti tilaa valokuville, videoille sekä sovelluksille.

Motorola Edge 50 Ultran huippuominaisuudet eivät lopu vain näihin. Puhelimessa on suuri 4500 milliampeeritunnin akku, joka pitää laitteen käytettävissä ympäri vuorokauden. Lisäksi tuettuna on 125 watin tehoinen TurboPower-pikalataus, joka tarjoaa päiväksi virtaa vain 4 minuutin latauksella. Tuettuna on 50 watin tehoinen langaton lataus, jonka avulla virtaa saadaan hetkessä useiksi tunneiksi.

Suomessa Motorola Edge 50 Ultra on saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä, jotka ovat vegaaninahkaisella pinnalla varusteltu Forest Gray, aidolla puisella takapinnalla varusteltu Nordic Wood sekä vuoden 2024 Pantonen väri Peach Fuzz. Suositushinta 16 gigatavun ja 1 teratavun versiossa on 999 euroa.

Tutustu Motorola Edge 50 Ultraan tarkemmin täältä!

Motorola Edge 50 Pro – Upea kuvauskokemus

Motorola Edge 50 Pro

Motorola Edge 50 Pro tuo monet ultran ominaisuudet edullisemmalla hinnalla. Muotoilun osalta jatketaan lippulaivakategorian estetiikkaa muun muassa näyttävien muotojen, hiekkapuhalletun alumiinikehyksen, vegaaninahkaisen tai helmiäisviimeistelyn kanssa, joka on käsin valmistettu Italiassa. Kevytrakenteinen puhelin on myös huipputason vaatimalla tasolla IP68-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä.

Huipputason kamerat takaavat puhelimella upeiden kuvien ja videoiden taltioimisen. 50 megapikselin pääkamerassa on markkinoiden suurin f/1.4-aukko, joka päästää huomattavasti suuremman määrän valoa sensorille mahdollistaen paremman suorituskyvyn heikossa valaistuksessa. 13 megapikselin ultralaajakulmakamera mahdollistaa laajempien kuvien taltioimisen sekä makrokuvaamisen jopa 3 senttimetrin etäisyydeltä. Edge 50 Prossa on lisäksi 10 megapikselin telekamera 3-kertaisella zoomilla sekä 50 megapikselin etukamera automaattitarkennuksella.

Kamerajärjestelmä sisältää myös Moto AI:n mahdollistamia avainominaisuuksia. Näitä ovat Edge 50 Ultrastakin löytyneet Photo Enhancement Engine, adaptiivinen vakautus, automaattinen tarkennuksen seuranta sekä Style Sync.

Muilta teknisiltä ominaisuuksiltaan Motorola Edge 50 Pro on erittäin pätevä. Elokuvamaisen kokemuksen tarjoava lähes reunaton 6,7 tuuman pOLED-näyttöpaneeli tarjoaa 144 hertsin virkistystaajuuden Super HD -resoluution sekä HDR10+ -sertifikaatin. Snapdragon 7 Gen 3 -järjestelmäpiiri takaa sujuvan pelikokemuksen ja salamannopean toiminnan päivittäisessä käytössä.

Tehokas järjestelmäpiiri yhdistettynä 12 gigatavun RAM-muistiin sekä jopa 512 gigatavun tallennustilaa, löytyy laitteesta muistia joka tilanteeseen. Motorola Edge 50 Prossa on myös nopea 125 watin lataus sekä 50 watin langaton lataus. Muutamassa minuutissa saadaan suureen 4500 milliampeeritunnin akkuun virtaa pitkäksi aikaa.

Motorola Edge 50 Pro on saatavilla kolmessa näyttävässä värissä, jotka ovat vegaaninahkaisella pinnalla varustellut Black Beauty ja Luxe Lavender sekä helmiäisen sävyisellä akryylillä varusteltu Moonlight Pearl. Suositushinta 12 + 512 gigatavun versiossa on 699 euroa.

Tutustu Motorola Edge 50 Prohon tarkemmin täältä!

Motorola Edge 50 Fusion – Monipuolinen ja kestävä

Motorola Edge 50 Fusion

Motorola Edge 50 Fusion on suunniteltu tuomaan huipputason ominaisuudet aikaisempaa laajemmalle yleisölle unohtamatta ydintoimintoja. Puhelin on ainutlaatuinen ja tarjoaa elävät värivaihtoehdot. Esimerkiksi vegaaninahkaiset Hot Pink ja Marshmallow Blue erottuvat joukosta edukseen ja tarjontaa laajentaa vielä näyttävä Forest Blue -väri. IP68-luokituksen sekä Gorilla Glass 5 -lasien ansiosta Edge 50 Fusion on luotu kestämään jokapäiväistä arkea.

Kameroiden osalta Motorola Edge 50 Fusion ei kalpene kilpailijoiden rinnalla. 50 megapikselin LYTIA LYT-700C -kamerasensori takaa upeat kuvat jopa heikossa valaistuksessa ja kamera on myös optisesti vakautettu. 13 megapikselin ultralaajakulmakameralla onnistuu laajempien kuvien ottaminen ja samalla se tukee makrokuvaamista automaattitarkennuksen ansiosta. 32 megapikselin selfiekamera vastaavasti mahdollistaa upeat selfiekuvat joka tilanteessa.

Teknisesti Motorola Edge 50 Fusion on vakuuttava. Tarjolla on 6,7 tuuman kokoinen Full HD+ -tason pOLED-näyttöpaneeli, joka tuo mukanaan elokuvamaisen kokemuksen 10-bittisien värien ja 120 hertsin virkistystaajuuden avulla. Snapdragon 7s Gen 2 takaa unohtumattoman kokemuksen jopa kiireisessä hetkessä. Akku on kooltaan huimat 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata nopeasti 68 watin teholla.

Motorola Edge 50 Fusionin suositushinta Suomessa on 449 euroa 12 + 256 gigatavun muistiversiossa.

Tutustu Motorola Edge 50 Fusioniin tarkemmin täältä!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Motorola