RedmiYleinen

Redmi Band -aktiivisuusranneke julkaistiin Kiinassa – maksaa alle 13 euroa

Xiaomin tytärbrändi Redmi on julkaissut Kiinassa uuden Redmi Band -aktiivisuusrannekkeen, joka on brändin ensimmäinen puettava lisävaruste. Redmi Band on vain 99 juania maksava laite, joten suoraan muutettuna kellon hinta on alle 13 euroa, mutta se tarjoaa silti erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Redmi Band -rannekkeessa on 1,08 tuuman suuruinen värillinen näyttöpaneeli. Kello tarjoaa myös tuttuun tapaan ominaisuuksia, kuten unenseurannan, sykkeen mittauksen sekä lukuisia urheilutiloja. Lisäksi rannekkeen akku kestää jopa kaksi viikkoa yhdellä latauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarjolle Redmi Band on tulossa neljässä värissä, jotka ovat musta, sininen, punainen ja ruskea. Valitettavasti rannekkeita ei ole mahdollista jälkikäteen vaihtaa, vaan ne ovat kiinni itse rungossa. Redmi Band tukee myös USB:n kautta lataamista.

Toistaiskesi ei ole tarkkaan tiedossa, onko Redmi Band tulossa mahdollisesti myyntiin Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla. Kiinassa rannekkeen myynti alkaa huhtikuun alkupuolella 99 juanin hintaan.

Lähde: MyDrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi