SamsungYleinen

Julkaisematon Samsung Galaxy A21 esillä 360-kuvassa

Samsungin tuleva edullisemman hintaluokan Galaxy A21 -älypuhelin on nähty jo aikaisemminkin vuotokuvissa, mutta nyt vastaavaa materiaalia on julkaistu lisää. Kuvat ovat peräisin Evan Blassin julkaisemasta videosta, jossa Galaxy A21 -pyörii 360 astetta. Mitään kovinkaan uutta tuore vuoto ei enää pääse paljastamaan, mutta se vahvistaa aikaisempia tietoja.

Kuvien perusteella puhelimessa tullaan näkemään neloiskamera takaosassa, yhdessä sormenjälkilukijan sekä Samsungin logon kanssa. Etuosassa on nähtävillä näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Kuvista nähdään Samsungin jättävän Galaxy A21 -puhelimen näytön alareunaan varsin paksun mustan kaistaleen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan puhelimen näyttö olisi tarkkuudeltaan HD+ -tasolla ja se perustuisi AMOLED-tekniikkaan. Galaxy A21 -puhelimen tehoista on vastaamassa tietojen perusteella Helio P35 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy A21 on varusteltuna myös microSD-muistikorttipaikalla, jonka kautta tallennustilaa on mahdollista tarvittaessa saada lisää. Akunkestosta kerrotaan vastaavan 4000 milliampeeritunnin akun. Käyttöjärjestelmänä toimii suurella todennäköisyydellä Android 10, jonka päällä on Samsungin One UI 2.0 -käyttöliittymä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Galaxy A21 -puhelin tullaan julkaisemaan, mutta todennäköisesti se nähdään markkinoilla vielä kevään aikana.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung